Gość
Madziu, trzymaj się, będziemy o Tobie pamiętać...
Milczenie to ważny czas, często trudny... Ale potrzebny, choć to dopiero widać dopiero po baaardzo długim czasie.
,,Mruknij" czasem do nas
Pozdrawiam
Gość
nie wiedziałam gdzie to napisać więc piszę tu, choć jeszcze się nie żegnam, 20 lipca zostaję przyjęta do postulatu ( Eliasza:-)), a w październiku idędo nowicjatu, te miesiące przed mam do wejścia na nowo w życie zakonne.
Gość
Boża tancerko, cieszę się, że wszystko się układa!
Pamiętam w modlitwie.
Gość
wow, Boża_tancerko zaskoczyłaś mnie... życzę powodzenia i pamiętam w modlitwie!
Gość
mnie zaskoczyło, że ja Ciebie zaskoczyłam :-) na tym forum pisałam otwarcie zawsze o Karmelu, ale to miłe zaskakiwać:-)))
Gość
no pisałaś, ale pisałaś raczej w kontekście tego, że tam byłaś (fakt faktem dawno mnie tu nie było, więc pewnie wiele się zmieniło), i raczej nie spodziewałam się tego, że będziesz wracać...
Gość
no to długo Cię nie było, bo to też pisałam, żeby przynajmniej na forum tajemnic nie robić :-))))
Gość
Boża_tancerko, gratuluję... I życzę Ci dużo łask Bożych oraz opieki Maryi.
Pamietam w modlitwie.
Gość
może nie tyle chce sie pożegnać, bo jeszcze wrócę
ale jutro zaczynam aspirat dwumiesięczny, w sumie najpóźniej wrócę pod koniec września
polecam sie modlitwie
Gość
Będę pamiętać
Trzymaj się mocno Jezusa- On nigdy nie zawodzi
Gość
Pożegnanie... hmm może nie do końca, ale prawdopodobnie ograniczenie odwiedzin:)
Nastał październik i nie pozostaje nic innego jak wrócić do swoich obowiązków.... studia.
Jutro wracam do sióstr i co w mym sercu? mieszane uczucia z jednej strony strach (sama nie wiem przed czym) z drugiej radość, że będę z NIM pod jednym dachem... Będę o was wszystkich pamiętać w modlitwie i w miarę możliwości zaglądać na forum:)
Gość
Powodzenia. Wszystko mogę w Tym, który mnie umacnia. Ja również będe pamiętać w modlitwie i zapraszam na rekolekcje do Lublina 15-17 października. 3maj się
Ostatnio edytowany przez aneta89 (2010-10-04 07:14:58)
Gość
Trzymaj sie Jezusa i życzę owocnego studiowania
Pozdrawiam!
Moderator!
powodzenia!
Gość
Może nie tyle chciałam się pożegnać, co po prostu dziękuję Wam, za Wasze wpisy, modlitwy, obecność. Za trzy dni wstępuję do Karmelu. Polecam się Waszym modlitwom i zapewniam, że też będę pamiętać!
Gość
Powodzenia! -zazdroszczę ;]
Gość
Pięknie.... Życzę wielu łask Bożych na tej nowej drodze. Będę pamiętać w modlitwie
Gość
Jejciu, pięknie... Życzę wytrwałości i wielu łask Bożych, na tej nowej, pięknej drodze.
Pamiętam+
Gość
ja również będę pamiętać w modlitwie! też Ci życzę wielu radości z tej nowo wybranej drogi ! 3maj się Pana!
Gość
Gratuluję i życzę wytrwałości, Beatko