tak sobie pomy¶la³am, ze mo¿na podzieliæ siê z innymi jakie mamy plany na wakacje Mo¿e kto¶ akurat przyjedzie np. do Krakowa i siê spotka z kim¶ kto jest na forum, a mieszka w Krakowie
i w ten sposób poznamy siê nie tylko wirtualnie, ale te¿ w realu, albo w tesco - taki malutki ¿arcik
Gość
Ja jeszcze nie mam planów , ale zapraszam do Koszalina Nad morze
Gość
No, podoba mi siê ten w±tek Taki mega optymistyczny, przynajmniej dla tych co maj± wakacje
Ja siê pochwalê, ¿e mam wakacje, ale nie bêdê spaæ do po³udnia i ca³y dzieñ wisieæ na kompie Na pewno bêdê pracowaæ podczas sezonowych prac. Ale z przyjemniejszych rzeczy to wybieram siê w Taterki i okolice, mo¿e jakie¶ rekolekcje (jak siê wszystko powiedzie). Sporo czasu po¶wiêcê pewnie rodzinie i znajomym, wiêcej nie planujê, bo wiem, jak plany wakacyjne potrafi± siê zmieniaæ, a spontaniczne rzeczy s± najfajniejsze
Ja siê wybieram w Alpy 30 lipca na dwa tygodnie, zdobyæ jaki¶ trzytysiêcznik , poza tym 7 lipca mam wesele przyjació³ki, na którym jestem ¶wiadkow±, a tydzieñ pó¼niej jadê na ¶luby zakonne do znajomych Sióstr do Gniezna No i jako ¶wiadkowie, w trzecim tygodniu lipca na 5 dni do Miko³ajek jedziemy - prezent od Pary M³odej No i wakacje zlec± Byle pogoda by³a ³adniejsza ni¿ teraz, bo ja niczego siê tak nie bojê jak burzy Oj cykor ze mnie. No to kto siê jeszcze pochwali swoimi wakacyjnymi planami.
piêknie, lubiê góry
a ja mam podobnie jak Rita wole nie planowaæ bo to siê wszystko szybko zmienia. mia³am jechaæ na rekolekcje na tydzieñ, a mo¿e siê okazaæ ¿e w ogóle nie pojadê
poza tym mo¿e pojadê do Krakowa i Lublina. 17 dni na oazie w Zawierciu, a resztê w Czêstochowie i okolicach
u mnie kto¶ dosta³ dosta³ taki prezent - ale nie wiem czy jaki¶ znajomy opowiada³, czy kto¶ z rodziny - od pary m³odej, ¿e gdzie¶ na wycieczkê pojechali, ale to chyba rodzice i to gdzie¶ za granicê
je¶li kto¶ bêdzie w Czêstochowie to niech da znaæ. chêtnie poznam
ja ju¿ wyczekujê moich rekolekcji oazowych, zaczynam 15 lipca proszê bardzo o modlitwê w intencji dobrze prze¿ytych rekolekcji dla mnie i oazowiczów z ca³ej Polski. poza tym chcia³abym pojechaæ na sp³yw kajakowy na £otwê, Oazê Rekolekcyjn± Animatorów Ewangelizacji, mo¿e uda³oby siê wpa¶æ na Golgotê M³odych <marzy>.... ogólnie pó³nocno-wschodnia Polska, zapraszam! poza tym na pewno jaki¶ czas spêdzê nad cudnym jeziorem, tydzieñ mo¿e dwa . koncerty, wypady z przyjació³mi, spontaniczne akcje
My¶lê, ¿e to bêdzie dobry czas, Bo¿y czas . Trwajmy! Dobrego wypoczynku!
"Wierzyæ - to znaczy nawet siê nie pytaæ,
jak d³ugo jeszcze mamy i¶æ po ciemku."
ks. Jan Twardowski
Ja mam rekolekcje i ewangelizacjê- Prztstanek Jezus oczywi¶cie je¶li taka bêdzie wola Bo¿a
Rita napisał:
bo wiem, jak plany wakacyjne potrafi± siê zmieniaæ, a spontaniczne rzeczy s± najfajniejsze
hehe w³a¶nie siê dowiedzia³am, ze moje plany wakacyjne uleg³y zmianie, jeden wyjazd wiêcej
jakie Bóg ma wielkie poczucie humoru ...
A ja mo¿e w koñcu przyjadê do Polski,zamierzam byæ na spotkaniu m³odzie¿y polonijnej w Morasku u sióstr MCHR,odwiedziæ moj± Sis i rodzinê.Oby Pan pozwoli³....
Plany na wakacje? Hmmm na razie to praktyki i nauka. Spontanicznie jaki¶ dobry koncert, który bêdzie siê odbywa³ w moim mie¶cie lub inne wydarzenie kulturalne odpowiadaj±ce moim zainteresowaniom. Plany do ewentualnej weryfikacji
s. Maksymilla
A ja w³a¶nie wyje¿d¿am na rekolekcje z dzieciakami Jedziemy do Ostródy na tydzieñ W sierpniu jadê na koncert do W³adys³awowa. A tak to pewnie jakie¶ wypady nad morze
Bo On jest dobry, bardzo dobry...
a ja pewnie bêdê codziennie chodziæ na Jasn± Górê, mam jakie¶ 40minut drogi
wczoraj by³am, dzi¶ tez siê wybieram
mo¿e warto to tu napisaæ:
uwa¿ajcie na siebie podczas wakacji, b±d¼cie ostro¿ni i my¶lcie trze¼wo!!
bezpiecznych i udanych wakacji wam ¿yczê!!
Gość
Od¶wie¿am
W tym roku jestem wyj±tkowo niezorganizowana, na pewno czekaj± mnie praktyki... A potem wreszcie zakwaterujê siê w domu, bêdê pracowaæ, a inne atrakcje bêd± lecieæ na spontanie
no pewnie Marzenak!
Gość
Dania przez ca³± resztê wakacji. Od po³owy lipca. A za tydzieñ krótka wizyta w Warszawie - Jezus na stadionie
hahahah a ja to chyba pojadê do Czêstochowy hahahah
Dawno mnie tak nie widzieli hahahaha
na pewno Kraków, Lublin, Olsztyn, Rzeszów, Kielce, Kêty, Pary¿ zobaczymy .... hahahahah Mo¿e góry hahaha nie myliæ z "morze, góry..." hahahaha
Kamcia i jej plany hahaha zawsze wszystko na spontanie
wakacje to czas odpoczynku ... a Kamci przyda³by siê odpoczynek po wakacjach bo to bêdzie ciê¿ka praca
haha jeszcze PDM, RIO i w ogole bêdzie siê dzia³o a jak to jeden "cz³owieczek" okre¶li³ prze³o¿ona hahania ma bardzo du¿o spotkañ w wakacje z Kamci± wiêc to te¿ bêdzie jakie¶ tam wyzwanie hahaha
chyba mi czasu braknie hahahah
Gość
kamcia Ty studiujesz?
ania69 napisał:
kamcia Ty studiujesz?
prawie hahahaha