Jestem osob± ¶wieck±, ¶wie¿o nawrócon±, od ponad roku w KRK i minimum co tydzieñ na mszy W tym roku bêdê przystêpowaæ do bierzmowania. Jestem aktywna, pracujê i studiujê podyplomowo.
Od niedawna wspó³prowadzê forum katolickie, na które serdecznie zapraszam.
Oto jego adres:
https://jhs.fora.pl/
Forum jest niewielkie, staram siê je rozruszaæ. Ju¿ teraz wespó³ z jego gospodarzem widzimy, ¿e jest wa¿ne dla jego u¿ytkowników. Ró¿ni siê od znanych 2 portali katolickich, g³ównie milsz± atmosfer±
By³abym Wam bardzo wdziêczna za odwiedzenie forum, i podzielenie siê swymi ¶wiadectwami a tak¿e spostrze¿eniami. Na pewno dotychczasowm u¿ytkownikom przyda siê poznaæ pogl±dy osób konsekrowanych na powo³anie.
Forum "Furta" przegl±da³am ju¿ wcze¶niej, zaciekawiona jak to wygl±da od kuchni w sercu.
Ostatnio edytowany przez Wilczyca (2013-01-07 21:12:28)
Gość
Witaj te¿ jestem na tym forum
Witaj na Furcie, zapraszamy do ¶rodka To dobrze, ¿e powstaje nowe forum katolickie, takie co¶ jest potrzebne, oby przynios³o owoce
Niby po owocach ich poznacie ja siê zd±¿y³am rozczarowaæ ju¿ w paru miejscach w sieci faryzejstwem czy zak³amaniem, zatem zapraszam do budowania atmosfery mi³o¶ci do bli¼nich w sieci
Agata, raz jeszcze dziêki, ¿e jeste¶ i tu i tu
Za Króla! Za Ojczyznê! Za ile?
Cze¶æ !
Mam nadziejê, ¿e bêdziesz aktywnie udzielaæ siê na Furcie.
Jednocze¶nie chcê napisaæ, ¿e trochê zdziwi³ mnie ton pewnej wypowiedzi na Twoim forum (chocia¿ sama znana jestem tutaj z ciêtego jêzyka ):
"Moim zdaniem wystarczy siê pomodliæ rano i wieczorem i raz na tydzieñ pój¶æ do ko¶cio³a.Jezus mówi³ ¿eby¶my siê nie modlili zbyt wiele.Jak On to powiedzia³?Napiszê swoimi s³owami:
Nie b±d¼cie zbyt gadatliwi w modlitwie i nie powtarzajcie tych samych s³ów czy modlitw pod rz±d.
Czyny i modlitwa dzia³aj±."
Ale uznam to za kwiatek
Pozdrawiam, do napisania !
Tak, kolega lubi kwiatki i przeno¶nie.
Mówili¶my o tym, ¿e niedziela i ¶wiêta to minimum a w innych miejscach forum poruszali¶my temat faryzejstwa - wspó³czesnego.