"Furta"

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Moda

Ogłoszenie

Jest to forum powo³aniowe, którego celem jest wspólne d±¿enie do Pana Boga, szukanie Go, odkrywanie swego powo³ania..., a wiêc modlimy siê za siebie :)

1.U¿ywamy tylko jednego konta i nie tworzymy podobnych nicków ani avatarów.
2.Dbamy o jêzyk na forum. Nie u¿ywamy wulgaryzmów.
3.Szanujemy siê wzajemnie. Nie obra¿amy, nie oczerniamy, nie wy¶miewamy innych forumowiczów.
4.U¿ywamy ogólnie przyjêtych zasad kultury.
5.Wszelkie naruszenia regulaminu czy jakie¶ zaistnia³e konflikty powinny byæ zg³oszone administracji.
6 Nie piszemy krótkich postów typu: "ok.", "acha", "super" itd.
7.Nie tworzymy nowych w±tków, je¶li taki temat ju¿ istnieje, szukamy.
8.Kolor czerwony jest przeznaczony tylko dla administratorów i moderatorów forum.
9.Je¶li wklejamy co¶ z jakiego¶ ¼ród³a, wklejamy te¿ link lub piszemy sk±d to wziêli¶my, ¿eby nie naruszaæ praw autorskich.
10. Dbamy o porz±dek na forum. Staramy siê nie pisaæ posta pod postem, u¿ywamy funkcji "edytuj", wyj±tkiem mo¿e byæ od¶wie¿enie tematu.
11. W zwi±zku z przeprowadzanymi na forum porz±dkami, przynajmniej raz na rok trzeba napisaæ chocia¿ jeden post. Osoby nieaktywne bêd± usuwane z forum.

Rangi na forum s± jedynie symboliczne, nie maj± odzwierciedlenia w rzeczywisto¶ci.

#1 2013-01-07 21:02:17

Wilczyca

Użytkownik

Punktów :   

Witam wszystkich na forum!

Jestem osob± ¶wieck±, ¶wie¿o nawrócon±, od ponad roku w KRK i minimum co tydzieñ na mszy W tym roku bêdê przystêpowaæ do bierzmowania. Jestem aktywna, pracujê i studiujê podyplomowo.

Od niedawna wspó³prowadzê forum katolickie, na które serdecznie zapraszam.
Oto jego adres:

https://jhs.fora.pl/

Forum jest niewielkie, staram siê je rozruszaæ. Ju¿ teraz wespó³ z jego gospodarzem widzimy, ¿e jest wa¿ne dla jego u¿ytkowników. Ró¿ni siê od znanych 2 portali katolickich, g³ównie milsz± atmosfer±

By³abym Wam bardzo wdziêczna za odwiedzenie forum, i podzielenie siê swymi ¶wiadectwami a tak¿e spostrze¿eniami. Na pewno dotychczasowm u¿ytkownikom przyda siê poznaæ pogl±dy osób konsekrowanych na powo³anie.

Forum "Furta" przegl±da³am ju¿ wcze¶niej, zaciekawiona jak to wygl±da od kuchni w sercu.

Ostatnio edytowany przez Wilczyca (2013-01-07 21:12:28)

#2 2013-01-07 22:15:39

AgataAnastazja93

Gość

Re: Witam wszystkich na forum!

Witaj te¿ jestem na tym forum

#3 2013-01-08 09:54:47

Kasia K

Administrator

4576923
SkÄ…d: Witnica
Punktów :   14 

Witaj na Furcie, zapraszamy do ¶rodka    To dobrze, ¿e powstaje nowe forum katolickie, takie co¶ jest potrzebne, oby przynios³o owoce

Wpatrywaæ siê Panie, w Twe ¶wiête Cia³o, pragnê do koñca moich dni,
bo me serce Ciebie pokocha³o, ukrytego w bia³ej Hostii.

B±d¼ uwielbiony za dzie³a Twoje, modlitw± uczyñ ¿ycie moje! (30.05.2010)             
mój blog- zapraszam:  http://wszystkozaczynasieodmodlitwy.blogspot.com/

#4 2013-01-08 10:19:37

Wilczyca

Użytkownik

Punktów :   

Niby po owocach ich poznacie ja siê zd±¿y³am rozczarowaæ ju¿ w paru miejscach w sieci faryzejstwem czy zak³amaniem, zatem zapraszam do budowania atmosfery mi³o¶ci do bli¼nich w sieci
Agata, raz jeszcze dziêki, ¿e jeste¶ i tu i tu

#5 2013-01-08 15:58:36

Hebronka

Za Króla! Za Ojczyznê! Za ile?

Cze¶æ !
Mam nadziejê, ¿e bêdziesz aktywnie udzielaæ siê na Furcie.
Jednocze¶nie chcê napisaæ, ¿e trochê zdziwi³ mnie ton pewnej wypowiedzi na Twoim forum (chocia¿ sama znana jestem tutaj z ciêtego jêzyka ):
"Moim zdaniem wystarczy siê pomodliæ rano i wieczorem i raz na tydzieñ pój¶æ do ko¶cio³a.Jezus mówi³ ¿eby¶my siê nie modlili zbyt wiele.Jak On to powiedzia³?Napiszê swoimi s³owami:
Nie b±d¼cie zbyt gadatliwi w modlitwie i nie powtarzajcie tych samych s³ów czy modlitw pod rz±d.
Czyny i modlitwa dzia³aj±."
Ale uznam to za kwiatek
Pozdrawiam, do napisania !

#6 2013-01-08 21:57:53

Wilczyca

Użytkownik

Punktów :   

Tak, kolega lubi kwiatki i przeno¶nie.
Mówili¶my o tym, ¿e niedziela i ¶wiêta to minimum a w innych miejscach forum poruszali¶my temat faryzejstwa - wspó³czesnego.

Stopka forum

RSS