Jestem osobą świecką, świeżo nawróconą, od ponad roku w KRK i minimum co tydzień na mszy W tym roku będę przystępować do bierzmowania. Jestem aktywna, pracuję i studiuję podyplomowo.
Od niedawna współprowadzę forum katolickie, na które serdecznie zapraszam.
Oto jego adres:
https://jhs.fora.pl/
Forum jest niewielkie, staram się je rozruszać. Już teraz wespół z jego gospodarzem widzimy, że jest ważne dla jego użytkowników. Różni się od znanych 2 portali katolickich, głównie milszą atmosferą
Byłabym Wam bardzo wdzięczna za odwiedzenie forum, i podzielenie się swymi świadectwami a także spostrzeżeniami. Na pewno dotychczasowm użytkownikom przyda się poznać poglądy osób konsekrowanych na powołanie.
Forum "Furta" przeglądałam już wcześniej, zaciekawiona jak to wygląda od kuchni w sercu.
Ostatnio edytowany przez Wilczyca (2013-01-07 21:12:28)
Gość
Witaj też jestem na tym forum
Witaj na Furcie, zapraszamy do środka To dobrze, że powstaje nowe forum katolickie, takie coś jest potrzebne, oby przyniosło owoce
Niby po owocach ich poznacie ja się zdążyłam rozczarować już w paru miejscach w sieci faryzejstwem czy zakłamaniem, zatem zapraszam do budowania atmosfery miłości do bliźnich w sieci
Agata, raz jeszcze dzięki, że jesteś i tu i tu
Za Króla! Za Ojczyznę! Za ile?
Cześć !
Mam nadzieję, że będziesz aktywnie udzielać się na Furcie.
Jednocześnie chcę napisać, że trochę zdziwił mnie ton pewnej wypowiedzi na Twoim forum (chociaż sama znana jestem tutaj z ciętego języka ):
"Moim zdaniem wystarczy się pomodlić rano i wieczorem i raz na tydzień pójść do kościoła.Jezus mówił żebyśmy się nie modlili zbyt wiele.Jak On to powiedział?Napiszę swoimi słowami:
Nie bądźcie zbyt gadatliwi w modlitwie i nie powtarzajcie tych samych słów czy modlitw pod rząd.
Czyny i modlitwa działają."
Ale uznam to za kwiatek
Pozdrawiam, do napisania !