terestynkaa napisał:
Więc..
Kamcia zna bardzo fajne skróty ;-) Jest miła, gadatliwa ;p Jednak nie polecam jej osobom, które preferują ślimacze tempo ;p ( Chyba, że Kamciu w swoim asortymencie posiadasz zmienny tryb chodzenia ;-) ).
Nie tylko zapoznała mnie z Jasną Górą, ale również dowiedziałam się o włoskim jedzonku w biedronce, na które wcześniej nie zwróciłam uwagi oraz pożyczyła kurtkę mojej koleżance![]()
Tak więc, Kamciu, masz u mnie 6/6 !![]()
A teraz czas pogwiazdorzyć : Polecam- Terestynkaa ;-)
hahahahahaha
skrótów znam bardzo dużo, jednakże nie wszystkie da się pokazać w jednym dniu i nie wszystkie są dostępne, aby skorzystać z kliku specjalnych skrótów potrzeba dużego sprytu w postaci chodzenia po płotach itp hahahaha
Jako Kamcia Security oferuję nie tylko oprowadzanie, ale również ochronę (np. przed zimnem - kurta), zwiedzanie muzeów, sklepów, restauracji, wycieczki w ciemnościach, posiadam również zmienne tempo pracy, a wydajność to nawet 20h/dobę, oferuję szerokie menu jeśli chodzi o włoskie potrawy w polskich biedronkach, świetnie zapamiętuję rejestracje samochodów i znam ich marki, potrafię powiedzieć z jakiego zgromadzenia jest dana siostra, mam również w głowie GSP który szczegółowo zna okolice Jasnej Góry, również drogi dostępne tylko dla pieszych. Świetnie znam zwierzęta w tych okolicach i jestem w stanie powiedzieć, jaka powinna być prawidłowa reakcja na którego psa oraz mam zdolności do przewidywania zza którego śmietnika i na którym podwórku wybiegnie pies.
W swoim szerokim asortymencie oferuję również atrakcje turystyczne w postaci psa w śmietniku, samochodów zaparkowanych w kawiarni i wiele innych.
Mam zdolności czasoprzestrzenne tj. przemieszkanie się w okolicach Jasnej Góry w czasie poniżej ok. 30minut, a w tym również zakupy. Potrafię znaleźć najtańszy sklep spożywczy w okolicy, znam aktualne promocje i wiele innych.
ZAPRASZAM
naprawę warto, wszystko sprawnie, dokładnie i za free
Oferuję również oprowadzanie w innych językach i niezapomniane wrażenie
Gość
kamcia, jak zgromadzenia zakonne znasz, to ja też chcę
Za Króla! Za Ojczyznę! Za ile?
terestynkaa napisał:
Polecam- Terestynkaa ;-)
czytała Krystyna Czubówna!
tempo: 10/10
humor: 10/10
wiedza: 9/10 (bo nie miałyśmy czasu przejść się po muzeum, to nie mogłam zweryfikować, nadrobimy w sierpniu? )
uśmiech i otwarte serce: 100000/10
również gorąco polecam!
~Hebronka
edit, bo dopiero przeczytałam "[...] świetnie zapamiętuję rejestracje samochodów i znam ich marki" AHAHAHAHAHAHA!
Ostatnio edytowany przez Hebronka (2013-03-12 12:07:09)
Marzenak i Me@ zapraszam
tylko podajcie datę
karmolcia mogę Cię nawet zabrać do kilku
hebronka hahahahahahaha
a jeśli chodzi o samochody to pamiętam z tamtej soboty Ford Ka i Opel Vectra, który akurat tamtędy jechał
zapraszam, tylko podajcie daty hahahaha
może Honorat się przyłączy jako półprzewodnik? haHAHAHAHA
A ja się przyznam że jestem po spotkaniu z siostrzyczką...
Ania, wybacz że zabrałam Cię do mojej ulubionej kawiarni z... nożami
skoro mowa o nożach to w swojej szerokiej ofercie atrakcji turystycznych oferuję również postać psa z nożem w pysku hahaha
widzę że te noże to jednak wszędzie występują hahaha
a może każdy kto się wybiera na pielgrzymkę do Częstochowy napisałyby kiedy będzie i moglibyśmy się postać i uda się tak, że kilka osób przyjedzie w jednym czasie hahahaha
Użytkownik
potwierdzam, że spotkanie z me@ mimo przeszkód, doszło do skutku... jak kiedyś zaprosi was do sklepu z nożami, to nie czujcie się szczególnie zagrożeni, z reguły nie wykazuje nadmiernej agresji... podejrzewam, że był to gest w moją stronę, na wypadek, gdybym czuła silną potrzebę samoobrony
aczkolwiek kawiarenka, przyznam, bardzo ciekawa
chyba będę z niej korzystać częściej! A może i w najbliższym czasie (kiedy to miało być? 22 kwietnia??
) nasze grono się poszerzy?
zapraszam do wrocławia!!!
ja chyba najszybciej się spotkam z terestynką Mieszkamy w odległości 40 km od siebie
Gość
Prawda, prawda ;-)