Gość
Cześć wszystkim
Jestem Aga, trafiłam tutaj wpisując w google nazwę mojego ulubionego zgromadzenia. I już zauważyłam pewien bardzo znajomy nick - cześć, Sanderko1000 Poczytałam trochę i stwierdziłam, że chciałabym do Was dołączyć. Przyjmiecie mnie..?
To chyba tyle, tak na początek. Jeśli macie jakieś pytania, piszcie.
Pozdrawiam serdecznie
s. Maksymilla
Aga! Jak miło Cię tu widzieć Pewnie, że Cię przyjmiemy
Bo On jest dobry, bardzo dobry...
Gość
witaj Aga nie ma innej opcji- przyjmujemy Cię z wielką radością
może napiszesz coś o sobie?
Gość
Witamy, witamy... Z otwartymi ramionami przygarniamy
Gość
Witamy serdecznie i zapraszamy do udzielania się na forum
Dobrze ze jesteś
Gość
Witaj
Dobrze, że jesteś
Gość
Hej Aga
Czuj się jak w domu
Gość
Coś więcej o mnie?
Hmm. Jestem studentką drugiego roku matematyki. Gram na flecie poprzecznym, a od niedawna uczę się też grać na gitarze. Lubię czytać i spacerować (niekoniecznie w tym samym czasie ).
Po maturze planowałam wstąpić do zakonu, byłam już nawet w aspiracie, ale widać Pan Bóg miał dla mnie inne plany, bo wylądowałam na studiach. I dalej rozeznaję i poszukuję swojej drogi
I dziękuję za miłe powitanie
Ostatnio edytowany przez aga_myszka (2011-02-14 07:42:26)
Witaj Aga! Dobrze, że jesteś i mam nadzieję, że udzielanie się tutaj będzie dla Ciebie owocne Naprawdę byłaś aspirantką? Mogę się zapytać, w jakim Zgromadzeniu ? Pozdrawiam!
Gość
Siasia napisał:
Naprawdę byłaś aspirantką? Mogę się zapytać, w jakim Zgromadzeniu ? Pozdrawiam!
U Sióstr Pasjonistek. Zaczęłam aspiraturę pod koniec II klasy liceum. Mieszkałam normalnie w swoim domu, a co jakiś czas jeździłam do domu formacyjnego. Utrzymywałam też kontakt z Siostrami w moim mieście. Do tej pory utrzymuję kontakt ze Zgromadzeniem, ale w gruncie rzeczy sama nie wiem, czy nadal jestem aspirantką
Gość
Witaj Agnieszko! Czuj się jak u siebie! Dobrze, że jesteś z nami ;*
Witaj Agnieszko , miło,że dołączyłaś. Wspaniale jest poznawać osoby, które w swoim życiu trzymają się Pana i chcą iść za Nim, oby było nas jak najwięcej
Gość
Pax, witaj, też jestem Aga Czuj się jak u siebie
Gość
Cześć, Aga! Miło że jesteś
aga_myszka napisał:
Coś więcej o mnie?
Hmm. Jestem studentką drugiego roku matematyki. Gram na flecie poprzecznym, a od niedawna uczę się też grać na gitarze. Lubię czytać i spacerować (niekoniecznie w tym samym czasie ).
Jak ja lubiłam ten przedmiot [matematykę], pomimo niezbyt wybitnych zdolności
A jakie książki i rodzaje książek najczęściej czytasz?
Pozdrawiam!
Edyta
Gość
Cześć Aga! Pozdrawiają Cię Siostry Pasjonistki z Warszawy. Chyba juz zapmniałas o Wilanowie. Zapraszamy. Niech Cię Bóg błogosławi. Ama
Witaj, ja też jestem nowa, a widać, że osoby tu zalogowane są bardzo otwarte i chętnie dzielą się swoimi doświadczeniami. Cieszę się, że tu trafiłam.