Zwracam się do Was kochani, bo widzę, że świetnie się w tych sprawach orientujecie. A więc poszukuję noclegu dla 10 osób w Katowicach, w tym dwie Pallotynki, dlatego fajnie byłoby znaleźć nocleg w jakimś klasztorze. Pisałam do Elżbietanek - odmówiły, bo mają remont, pisałam również do Służebniczek NMP, też nic z tego. Może macie jeszcze propozycje lub możecie podrzucić jakieś linki. Byłabym wdzięczna. Wyjeżdżamy z Katowic na wycieczkę do Grecji, ale bardzo raniutko, a jesteśmy znad morza, dlatego chcieliśmy dzień wcześniej tam się zjawić, umyć i przespać. Wielkie dzięki z góry za wszelkie informacje.
Gość
a może Siostry Maryi Niepokalanej? http://www.marianki.katowice.opoka.org.pl/
albo u Karmelitanek Bosych? Choć to pewnie cieżko będzie choć kto wie http://karmel.katowice.pl/
Dzięki Szukająca Boga, już napisałam maila do tych pierwszych, zobaczymy co odpiszą
Gość
mam nadzieję, że się zgodzą a swoją drogą to dziwne troche jedziecie do Grecji z dwiema siostrami?
Czy to one organizują?
to jest wycieczka z pracy i dlatego, zresztą nasze Siostry są naprawdę świetne, z nimi wycieczki są zawsze udane...i szczerze to nie wyobrażam sobie wycieczki bez nich nawet w tak "dziwne" miejsce dla Zakonnic jak Grecja
Kochana to objazdówka więc Ateny też mamy w planach 5 noclegów mamy w Kokino Nero na Riwierze Olimpijskiej, a 3 w Loutraki
Ale masz fajnie, że mieszkasz w takim pięknym miejscu...
Ateny wcale nie są piękne wierz mi bardzo się rozczarujesz chociaż Wy na pewno nie zobaczycie prawdziwych Aten tylko pewnie Akropol i parę innych ciekawych miejsc.Czerwona Woda(Kokino Nero)i Lutraki są warte zwiedzania,w Lutrakach są zródła wód z resztą bardzo dobrej wody.
Daj znać jak będziesz wiedzieć kiedy będziecie w Atenach może będzie szansa na spotkanie
Serio? Już dzisiaj mogę Ci powiedzieć, bo ramowy program już mamy. Chyba, że się coś zmieni. Na dzień dzisiejszey planowane jest na 3 maja.
Niestety tylko jeden dzień, napisałam na pw