Może ktoś chciałby obejrzeć krótkie misterium, które przygotowałam razem z moimi podopiecznymi (osoby upośledzone umysłowo). Nie jest ono jakieś wielkie, ale może komuś nasunie jakąś refleksje Zapraszam
http://www.youtube.com/watch?v=P8-URKemni0
Gość
Wirydiana- cudo!
Świetnie przygotowanie i zaangażowanie aktorów- trzymajcie tak dalej, bo potencjał jest wielki
Dzięki Rita za ciepłe słowa
Gość
Myślę, że Panu Jezusowi się bardzo podobało! No i mnie też
Cudne,urzekajace no i aktorzy pierwsza klasa :)No i ty Kochana postaralas sie ogromnie.Dobrze,ze Ciebie maja
niestety nie miałam możliwości obejrzenia całego, ale to co widziałam - super!! Naprawdę gratuluje, talentów, ale również realizacji tego dzieła. Sama wiem jak trudno jest zrobić jakieś przedstawienie w szkole, a jak trudno musi być z osobami, które w pewien sposób są ograniczone, co nie znaczy że gorsze!!! Gratuluję jeszcze raz!!!
też nie widziałam całego, ale zaangażowanie aktorów, organizacja Misterium, prostota ale i wymowność dekoracji i pomysłowość - suuuuuper, dzięki.
Dzięki kochani przekaże im dzisiaj co pisałyście o ich występie
Cudo Wirydiana,czy to jest dom dla osób starszych,czy dla wszystkich? Pytam z ciekawości,bo sama pracuje w ZPO z osobami upośledzonymi tyle tylko,że dla dorosłych.
my mamy i dzieci i dorosłych - najmłodsza ma 2 latka, a najstarsza 65