Bóg jest "Zawsze wierny, sprawiedliwy, mi³osierny"
Dzi¶ zastanawia³am siê co wybraæ, I komuniê ¦wiêt± kuzyna, czy rekolekcje. I nie wiedzia³am co zrobiæ
i odda³am to Jemu, a On rozwi±za³ to szybko i bardzo logicznie, tak prosto, ze ja na to nie wpad³am.
Nie by³o chêtnych na rekolekcje wiêc moja wspólnota nie pojedzie i zostajê na Komunii.
Chwa³a Panu <>< hahahahaha
Jeszcze siê mêczy³am co zrobiæ bo szko³a, bo lekcje, ale wa¿ne spotkanie ko¶cielne, i co tu zrobiæ, jak sie zwolniæ, co powiedzieæ, a na spotkaniu byæ muszê bo inaczej sie nie odbêdzie... tadam!! jestem chora, le¿e w ³ó¿ku, na spotkanie mogê i¶æ hahahaha:)
«Marto, Marto, troszczysz siê i niepokoisz o wiele, a potrzeba <ma³o albo> tylko jednego» |£k 10,41n|
Honoracie, Honoracie....
widzia³am dzis o. W³odzimierza hahahaha:)
w sumie .... jutro te¿ Go pewnie zobaczê i by³am dzi¶ na apelu
Gość
mam najwspanialsz± i najbardziej szurniêt± przyjació³kê pod s³oñcem
Florystka
Z Mszy o uzdrowienie wróci³am ze strasznym przeziêbieniem -_-
A my dzisiaj nareszcie dzisiaj mamy t± imprezê 60 lecia ¶lubów zakonnych naszej siostry, rano jeszcze szykowanie i o 17 zaczynamy Bêd± tañcze, przedstawienie i pyszne jedzonko Jak na weselu. Trzymajcie kciuki, aby wszystko wypad³o. Jestem g³ówna odpowiedzialna za ten cyrk
a ja nie bêdê kciuków trzyma³a ....
za to siê pomodlê hahahahahahahahahahah
Powodzenia!!
Użytkownik
a ja dzisiaj po prostu padam z nóg, dawno nie by³am taka zmêczona... rano mia³am spotkanie ko³a naukowego, na które mia³o trwaæ pó³torej godziny, a w rezultacie dopiero po 1h i 45min przysz³a nasza opiekunka ko³a (a ogólnie mieli¶my ustalaæ cokolwiek w sprawie rozstrzygniêcia konkursu dla dzieci, który organizujemy - rozdanie nagród mamy za 3 tygodnie, a nie mamy absolutnie nic przygotowane)... wiêc ogólnie dzieñ zacz±³ siê s³abo... a potem by³o ju¿ bardzo sympatycznie, bo by³a dzisiaj w dwóch szpitalach dzieciêcych, na neurologii i pulmonologii bawiæ siê z dzieæmi, czytaæ im bajki itd. co ogólnie sprawia mi ogromn± przyjemno¶æ i od niedawna jest moj± now± pasj±... ale 5 godzin w szpitalach w ci±gu dnia to zdecydowanie za du¿o i teraz daje mi siê to we znaki no i nie mog³abym pomin±æ mojego zaskoczenia, gdy wychodzi³am ju¿ z oddzia³u i dogoni³a mnie pielêgniarka i jak siê dowiedzia³a ¿e jestem na pedagogice, to zaproponowa³a mi ¿ebym napisa³a jej i jej kole¿ance pracê na studia (oczywi¶cie za zap³at±) koniec koñców zastanowi³am siê nad tym i jutro do niej zadzwoniæ, ¿e siê nie zgadzam, bo sumienie mi podpowiada, ¿e to nie do koñca w porz±dku, ewentualnie mogê im pomóc... ale z ca³ej sytuacji pozostaje jedna pozytywna rzecz - jako ¿e mam w szpitalu nowe znajomo¶ci, pozna³am kody dostêpu do wszystkich pomieszczeñ szpitalnych nie tak ¿ebym planowa³a siê gdzie¶ w³amywaæ, ale ju¿ przynajmniej nie muszê siê prosiæ ¿eby kto¶ mnie wpu¶ci³a na oddzia³
Gość
ja te¿ padam... Ale dzisiejszy dzieñ by³ cudowny. Kilka godzin z moj± najlepsz± przyjació³k±, a potem Msza i spowied¼... Cudownie!
a ja nadal jestem chora hahahahahahaha
mam pytanie ... Kamcia ma pytanie, no nie wierzê hahahahahah
a tak na powa¿nie, czy kto¶ z Was ma kontakt z Siostrami z Orlika i/lub zna s. Damaris z Barki?
Pilnie potrzebuje skontaktowaæ siê z tak± osob±, chocia¿by tu, na furcie.
Gość
ja znam Siostrê Damaris a co?
to wejd¼ proszê na gadu
a mnie od³±czyli internet i nie mogê na gg pogadaæ i czujê siê taka samotna, buuuuu Kamcia ratuj,
hahahahahahaha rozmowy na forum publicznym hahahaha
nie moge, musze wiele rzeczy zrobic
a czemu od³±czyli?
Gość
jako¶ dzi¶ tak dziwnie. Nie umiem siê zdefiniowaæ.
A tak poza tym to skoñczy³am szko³ê dzi¶
Gość
A ja uda³am siê z kole¿ank± do Sanktuarium by³o ¶miechu co nie miara ! ))
a ja dzi¶ widzia³am Siostrê B³. Ks. Jerzego Popie³uszki!!!!!!!
mówiê Wam jest rado¶æ i to wielka!!! nawet nie umiem tego opisaæ!!!
Gość
to musialo byæ ciekawe do¶wiadczenie...