opatentuje nawet samoprasujący się hahahah
Gość
próbuję się uczyć do matury... Taaaa
takie samoprasujące są, spóźniłaś się - są niegniotące, hahahahahaha
i Karmolcia nie przesadzaj recepta na zdaną maturę, przeze mnie wypróbowana:
UWAGA PODAJE:
glukoza - tlen - sen
i maturę zdałam!!!!!!
ale tez dla rozładowania stresu : spacerki [tlen]
ale Weraikon ja wymyślę takie, ze położy się habit na desce do prasowania, a on sam się wyprasuje .... a moze powinnam wymyślić żelazko zdalnie sterowane, lub takie które samo będzie prasować hahahaha
Gość
Weraikon, zastosuję to!
Dziś dzień ewentualnie niemiecki zrobię. EWENTUALNIE.
mniam niemiecki, dobra będziemy go robić razem, ja się do pracy do niemiec wybieram i tez powinnam go sobie odświeżyć, ech, jestem mit dich!!!!! hahahahhahahah [to po polsku]
basta!!! hahahaha
Gość
fajne są te rozmowy na gg może ktoś chce dołączyć do mnie Weraikon i kamci? tylko ostrzegam, że różne jezyki się przewijają w rozmowach
ale oczywiście wszystko pod kontrolą, a łacina normalna, nie podwórkowa hahahaha
Gość
Świetny dzień dziś
Znalazłam pracę na część sezonu
Bardzo pozytywny
wow!! to super
ja mam propozycje pojechania na oaze, jako animator porządkowy, ale sama nie wiem ....
niby to gdzieś blisko gór, ale całkowicie inna diecezja, nie ma moich sióstr, a może w tym czasie byłoby coś lepszego ...
musze to jeszcze przemyśleć
tyle rzeczy się dzieje i Kamcia jest rozrywana, ale im dużej na wyjazdach, tym krócej w domku i na Jasnej Górze, a tu tyle Furtowiczów do poznania hahahah
słuchajcie!! Karmolcia, obiecała, że załatwi mi zdjęcie tej sławnej Kamci, ale zdjęcie z jej autografem hahahaha
już się nie mogę doczekać hahaha
Gość
Kamcia ? Chyba za Tobą nie nadążam
no co?!!
podobno jest jakas znana Kamcia na Jasnej Górze i dzis były zapisy do niej, ale ja jej nie znam i nie wiedziałam ze to taka ważna ważność jest hahahaha
i teraz żałuję i Karmolcia obiecała ze załatwi mi jej zdjecie z autografem hahaha
a do celebrytów się nie pcham i nie chcę mieć nic wspólnego zesławną jakąś tam kamcią... wolę tą z furty
Gość
teraz wszystko na mnie... A to kamcia mnie podpuściła hahaha a u mnie dziś bardzo pozytywnie Mój kd wymiata
a ja nocny marek jestem i widzę że maturzystka pilnie niemieckiego się łuczy i odpisuje na posty, hahahaha
a ja ranny ptaszek, właśnie się "szykuję" do szkoły hahah