W zwi±zku z przeprowadzanymi na forum porz±dkami, aby u³atwiæ dostêp u¿ytkownikom, wraz z u¿ytkowniczk± naszego Forum, chcemy usun±æ osoby nieaktywne.
Ka¿da osoba, która przez rok nie napisa³a posta, dostanie wiadomo¶æ i czekamy, najd³u¿ej miesi±c na odpowied¼. Przynajmniej raz na rok trzeba napisaæ chocia¿ jednego posta.
W razie usuniêcia konta, zawsze mo¿na zarejestrowaæ siê ponownie.
muszê co¶ napisaæ, ¿eby mnie nie usunêli hahah mi³ej pracy i dobranoc
Kamcia, spokojna twoja rozczochrana hahaha Jeste¶ na li¶cie 10 najaktywniejszych Furtkowiczów
Aha i jeszcze mam pytanie co na przyk³ad z tak± Caritas, która wiele siê na forum udziela³a i teraz jej ju¿ ponad rok nie pisa³a postu. Te¿ zostanie usuniêta ??
Gość
Hm... Ja bym chyba zaczê³a od osób, które zarejestrowa³y siê. a nie napisa³y ¿adnego posta, albo 2-3 posty i zniknê³y... My¶lê, ¿e to fajny sposób, by przypomnieæ czê¶ci osób o forum.
Jedziemy po kolei z listy u¿ytkowników, a co do osób, które wiele siê udziela³y a teraz zniknê³y z forum to dostan± wiadomo¶æ, to nie bêdzie tak, ¿e kogo¶ usuniemy bez powiadomienia.
tym co s± aktywni a dawno ich nie by³o warto napisaæ maila i zapytaæ co siê sta³o lub po prostu przypomnieæ ¿e s± nadal u¿ytkownikami forum. a sprz±tanie zacz±æ od tych co s± tylko Nickiem obecni a nic nie pisali. bo takich na forach zawsze jest sporo.
Te¿ uwa¿am, ¿e wystarczy usun±æ osoby, które nic nigdy nie pisa³y, b±d¼ pojedyncze posty...
Porzadku dalsza czesc,chodzi o wylapanie powtarzajacych sie watkow,tematow.Nastepnie ubranie ich w jedna calosc,by latwiej bylo szukac
Pro¶ba o pomoc skierowana do moderatorów odpowiedzialnych za dany dzia³ Jak skoñczê zajmowaæ siê list± u¿ytkowników to Wam pomogê.
witaæ, ¿e akcja dzia³a bo na forum pojawiaj± siê osoby, których dawno nie by³o
brawo na Moderatorów i naszej kochane Administratorki
Kasia dobrze rozumiem, ¿e my mamy pomóc w ³±czeniu podobnych w±tków? Czy muszê to konsultowaæ z innymi? Czy jak bêdê uwa¿aæ, ¿e co¶ mo¿na po³±czyæ to mogê to zrobiæ?
Tak, o to chodzi
Wirydiana napisał:
Kasia dobrze rozumiem, ¿e my mamy pomóc w ³±czeniu podobnych w±tków? Czy muszê to konsultowaæ z innymi? Czy jak bêdê uwa¿aæ, ¿e co¶ mo¿na po³±czyæ to mogê to zrobiæ?
nie wiem co Kasia mówi, ale co¶ czujê, ¿e Moderatorzy zabior± siê równie¿ za Kamcie, jej posty, hahania, u¶miechy i zabójstwa hahahahah
pozdrawiam spod Jasnej i ¿yczê mi³ej pracy hahah
Wierna Mi³o¶ci
Nie piszê, bo jako¶ nie ma ciekawych rozmów i wieje nud±, tylko jakie¶ gry widzê siê pisze.
mo¿e jakie¶ rekolekcje? albo nocne rozmowy o brzozie? bo o komarach podobno nie warto
pozdrawiam hahahahahah
Ana, przecie¿ nie musisz uczestniczyæ w tych "nudnych" grach, przecie¿ ka¿dy mo¿e zak³adaæ nowe w±tki na tematy, które go interesuj±.
Użytkownik
co do osób, które nie pisz±, to czasami kto¶ siê rejestruje na forum i ju¿ w pierwszym po¶cie na przywitanie mówi o tym, ¿e jest tu raczej ¿eby s³uchaæ ni¿ ¿eby siê udzielaæ... mo¿e byæ tak, ¿e bywa na forum niemal codziennie, ale tylko ubogaca siê tym, co pisz± inni, mo¿e minie trochê czasu zanim dojrzeje do tego by dzieliæ siê te¿ swoimi my¶lami... dlatego decyzja o usuniêciu z forum nie powinna byæ pochopna, ta wiadomo¶æ wysy³ana do nieaktywnych u¿ytkowników jest bardzo wa¿na i my¶lê, ¿e powinni¶cie cierpliwie trochê poczekaæ zanim odpowiedz±...
te¿ chyba wa¿n± rzecz± jest ... jak siê pojawiaj± nowi u¿ytkownicy to tworz± nowe w±tki i jest np. 20w±tków "witam", 15 "witajcie", 10 "cze¶æ", 5 "Szczê¶æ Bo¿e" i jeszcze 2 "co ja tu w³a¶ciwie robiê" i mo¿e podczas tych porz±dków na forum warto by po³±czyæ te w±tki w jeden. To taka ma³a sugestia Kamci, ale nie musicie jej stosowaæ. Chcê tylko pomóc w sprz±taniu t± moj± "szczoteczk±"