Witam Was wszystkich Byłam tutaj kilkukrotnie, ale "Rejestracja" jakoś zawsze schodziła na drugi plan i jak widać - do dzisiaj - nie dochodziła do skutku
Bardzo się cieszę, że w końcu zmobilizowałam się i kliknęłam zakładkę "Rejestracja". A teraz już chyba najwyższa pora iść spać
Użytkownik
Witaj
witamy
Zostałam zmobilizowana przez Kasia K, żeby coś o sobie napisać Imię już znacie
Wiek? Hmm, no dobra:P 22 lata:) Całkiem niedawno - bo w czerwcu - zakończyłam I część studiów. Studiowałam pedagogikę specjalną (a dokładnie: Rehabilitację osób z głębszą niepełnosprawnością intelektualną) na Uniwersytecie Pedagogicznym w Krakowie. Od października chciałabym kontynuować studia mgr na kierunku Terapia pedagogiczna i rewalidacja indywidualna. Troszkę podobny kierunek do poprzedniego, jednak po nim będę miała kwalifikacje nauczycielskie. Tak w skrócie przedstawiłam Wam moją osóbkę
Aha, jeszcze coś
Gdzieś głęboko w sercu noszę pragnienie wstąpienia do Zgromadzenia
Kilka tygodni temu miałam okazję stoczyć walkę z samą sobą: kontynuacja studiów vs Zgromadzenie. Nie było łatwo, ale pomyślałam: "studia mogą się przydać, więc może warto je skończyć". Teraz to już chyba wszystko
Ps. Bardzo się cieszę, że tutaj jestem
Witaj Asia, mamy podobne upodobania jeżeli chodzi o studia, ja też skończyłam podobny kierunek, teraz pracuję jako rehabilitant i terapeuta z dziećmi niepełnosprawnymi
Wirydiana, za nic w świecie nie zamieniłabym tych upodobań Praca z osobami niepełnosprawnymi jest niesamowitym doświadczeniem
Ale może nie będę się za bardzo rozwijała, bo to dla mnie temat rzeka
I jeśli chodzi o tych cudownych Ludków, to buźka mi się nie zamyka
A na samą myśl o Nich pojawia się uśmiech od ucha do ucha
Pozdrawiam
hehe ja też to kocham, pracuję już 8 rok
Witaj Asiu Piekne masz pragnienia dot. kierunku studiów. Niech Ci Pan błogosławi:)
Gość
witaj