Gość
Witam wszystkich na tym forum, nie bardzo wiem co mam napisaæ o sobie mo¿e tylko tyle ,¿e szukam Boga i mo¿e dlatego tu jestem , forum wydaje siê ciekawe . PZDR .
Witaj, mam nadziejê, ¿e chêtnie bêdziesz z nami dzieliæ siê tym co czujesz
Gość
nie mogê bo to nie bedzie dla was dobre lepiej przemilcze to
Ostatnio edytowany przez ¶nie¿ynka (2014-01-10 22:16:01)
Czekamy na opowie¶ci...po to jeste¶my by dzieliæ siê swoimi do¶wiadczeniami, niezawsze ³atwymi...
Gość
Zle siê czuje mam wyrzuty sumienia i mêcz± mnie ju¿ parê lat .
Witaj ¦nie¿ynko:) Je¶li nie chcesz by wszyscy czytali o tym, co Ciê mêczy, a chcesz siê tym podzieliæ..., to zawsze mo¿esz napisaæ np. na pw do danej osoby, która wyda Ci siê pomocna jako¶. Staramy siê byæ otwarci i pomagaæ sobie nawzajem, oczywi¶cie na 1wszym miejscu modlitw±, bo to jest podstawa, bez modlitwy nie ma ewangelizacji. Ka¿dy z nas szuka Boga, wiêc dobrze trafi³a¶
Gość
Nikogo tutaj nie znam niestety
¶nie¿ynka napisał:
Nikogo tutaj nie znam niestety
na pocz±tku zawsze tak jest, ze siê nikogo nie zna, a potem stopniowo siê poznaje nowe osoby
Ze mn± te¿ tak by³o na pocz±tku zna³am kilka osób, a teraz... teraz jest tak, ze ludzie mnie znaj±, a ja ich niekoniecznie Odwagi!!
Je¶li chcesz z kim¶ o czym¶ pogadaæ/popisaæ to mo¿esz ¶mia³o na pw, je¶li ³atwiej jest Ci, kiedy widzisz twarze osób to zapraszam na facebooka, tam tez jeste¶my https://www.facebook.com/ForumFurta
Trzymaj siê i nie lêkaj!!
Gość
Ale to jest forum powo³aniowe
Użytkownik
tak, to jest forum powo³aniowe, ale przede wszystkim jest to forum ludzi którzy kochaj± i równocze¶nie szukaj± Boga, wobec tego wszyscy wszyscy jeste¶my na jednej drodze - drodze do Niego... I ta droga ma bardzo wiele wymiarów, a powo³anie (ka¿de, nie tylko kap³añskie lub zakonne) jest tylko jednym z tych wymiarów... i pojawia siê na tej wiele trudno¶ci i problemów, ale tak¿e rado¶ci, które s± wspólne dla wszystkich na tej drodze, choæ ka¿dy prze¿ywa je inaczej i tym w³a¶nie siê dzielimy na tym forum. S± tak¿e takie rzeczy, z którymi zmaga siê ka¿dy z nas osobi¶cie i np. kto¶ potrzebuje pomocy, albo po prostu chce siê tym podzieliæ z innymi, to te¿ o tym pisze. Z czasem u¿ytkowania forum, osoby, które s± tutaj staj± siê coraz bli¿sze i choæ w wiêkszo¶ci nigdy siê nie widzieli¶my, stopniowo tworz± siê takie relacje, ¿e wydaje nam siê, jakby¶my siê znali... to na ile w to wejdziesz i otworzysz siê zale¿y od ciebie, tutaj nikt nie bêdzie ciê do niczego namawia³, za nic ocenia³, zabrania³ pisaæ czegokolwiek. Wszystko w twojej wielkiej wolno¶ci, my jeste¶my otwarci na wszystko co wnosisz, wiêc nie musisz siê tego baæ, a czym zechcesz siê z nami podzieliæ to twój wybór. W ka¿dym razie zapraszamy!
Gość
Co¶ nie bardzo mogê siê tu odnale¿ chyba za wysokie progi na moje nogi
Ostatnio edytowany przez ¶nie¿ynka (2014-01-14 19:13:24)
¶nie¿ynka napisał:
Ale to jest forum powo³aniowe
tak forum powo³aniowe, ale to nie znaczy ¿e ka¿dy bêd±c na forum trafi do zakonu
powo³anie to tak¿e ma³¿eñstwo! Jeste¶my po to, ¿eby sobie pomagac i siê wspieraæ wzajemnie