Witam .
A ja mia³am problem w zalogowaniu siê na te forum .. w miêdzyczasie mia³am przeinstalowanie systemu i login i has³o straci³am. G³ówka pracuje i jako¶ odzyska³am login ..
siostrzyczka napisał:
dlatego decyzja o usuniêciu z forum nie powinna byæ pochopna, ta wiadomo¶æ wysy³ana do nieaktywnych u¿ytkowników jest bardzo wa¿na i my¶lê, ¿e powinni¶cie cierpliwie trochê poczekaæ zanim odpowiedz±...
dlatego chcemy poczekaæ miesi±c. W razie chêci powrotu, zawsze mog± rarejestrowaæ siê ponownie.
Gość
ja my¶lê, by nie usuwaæ tych uczestników, którzy du¿o siê udzielali a zniknêli, jak wspomniana Caritas, która przecie¿ wst±pi³a do nazaretanek. Posty tych osób, które by³y tu na pocz±tku s± warto¶ciowe i tworz± historiê Furty...
postów nie bêdziemy usuwaæ.
Gość
Kasia K napisał:
postów nie bêdziemy usuwaæ.
a one nie znikaj± automatycznie?
nie, nie znikaj±
w watku chyba o skojarzeniach, albo o przekomarzaniu sie ... za³o¿y³a go osoba której konto juz jest skasowane, a posty zosta³y
Czyszczenie forum zakoñczone . Je¶li nie przeoczy³am kogo¶, to na dzieñ dzisiejszy mamy 174 aktywnych u¿ytkowników.
Witamy nowych u¿ytkowników!
i pozdrowienia dla starszej ekipy
Gość
Kasia- dziêki za wielka robotê, jak± musia³a¶ wykonaæ!
Pozdrawiam wszystkich i wybaczcie moj± marn± aktywno¶æ- ¿ycie w realu zajmuje mi strasznie du¿o czasu ale staram siê codziennie zajrzeæ na forum (choæ nie zawsze siê logujê) i byæ na bie¿±co
Uwaga zbli¿a siê czyszczenie forum. U¿ytkownicy, którzy przez rok nie napisali ¿adnego posta, bêd± usuwani.
W zwi±zku z tym, ¿e sporo osób ju¿ zosta³o usuniêtych, do regulaminu zosta³ dodany punkt 11.