Gość
Mam nadzieję, że to forum jakoś żyje i że jakoś się wstrzelę w jego ramy Jestem Piotr, póki co świecki, szary obywatel najjaśniejszej Rzeczpospolitej
Więcej może w tym temacie napiszę w innych częściach forum, a na razie miło mi, że mogłem to forum odnaleźć w internecie i, może, zagoszczę w nim na dłużej. Pozdrawiam serdecznie!
Moderator!
Witaj Piotrze cieszę się, że jesteś tu z nami
Gość
Witamy serdecznie i zachęcamy do częstych odwiedzin na forum
Gość
Dziękuję więc za tak miłe przywitanie i już zabieram się do napisania czegoś więcej w innych tematach Niestety, to już ostatni dzień moich ostatnich szkolnych wakacji i 4, maturalna klasa przede mną. Postaram się także coś wnieść tutaj dobrego i jeśli Bóg pozwoli, będę także sporo pisał.
I tak przy okazji - czy Wam to forum też tak strasznie wolno chodzi czy tylko mi?
Gość
Chyba tylko Tobie
a tak w ogóle, to WITAMY
Gość
Kurde Ale mimo tej wolnej prędkości trzeba sobie jakoś radzić, może coś z tym pokombinuję jeszcze..
I yy.. z tego co zauważyłem, to przeważająca część tego forum, to płeć damska, więc jestem tu tak w mniejszości męskiej, ale chyba nie będzie tak źle
Gość
Męski punkt widzenia bardzo nam się przyda
Klasa maturalna, no to czeka Cię czas wytężonej pracy... Ja jestem tegoroczną maturzystką ale najprawdopodobniej będę poprawiać maturę w maju 2011 Także będę się łączyć z Tobą w przedmaturalnych zmaganiach
Gość
no to się łączcie ja to mam za sobą i nie będę się z Wami łaczyć za rok
(co oczywiście nie znaczy, że Was nie lubię
)
Petrus, ten Twój kot mi przypomina panią z apteki
znaczy się fryzury mają podobne
Gość
Jakich tam zmaganiach, luźno dziewczyno Moje jakieś wytężone prace i zwiększona nauka będzie zależeć od tego, czy będę podejmował jakiś drugi kierunek (i jeżeli to jaki by to miał być). Na razie jeszcze się zastanawiam nad nim, a także nad tym co będę zdawał na maturze, więc czas i dobry Bóg pokaże
Duszyczko - jeszcze mnie nie znasz, a już mnie lubisz - czyli mój "urok" jest widoczny nawet przez monitor i długie kable od internetu A ten kot to nie wiem - może to ptak, może samolot, a może i pani z apteki
Rita: nie zdałaś matury? Nie przygotowałaś się, czy było aż tak trudno? Z czego nie zdałaś? I dlaczego prawdopodobnie będziesz poprawiać?
Gość
Jak będę szła do fryzjerki, to wydrukuję tego kota i poproszę o takie ścięcie
A tak na serio już, to Rita pewnie będziesz poprawiać wyniki, tak?
Ostatnio edytowany przez Jezusowa duszyczka (2010-09-02 17:24:30)
Gość
Eee no, tak źle nie było, zdałam na moje przygotowania (a właściwie ich brak
) matura poszła mi bardzo dobrze, niestety zabrakło mi mniej niż 1 punkt w rekrutacji do dostania się na wymarzony kierunek... Dostałam się na inne, ale jakoś tego "mojego" nie mogłam odpuścić i... poszłam na ten kierunek, ale wieczorowo. A że jest to spory wydatek, postanowiłam poprawić maturę (konkretniej nie tyle poprawić co zdać sobie jeszcze jeden przedmiot) i starać się o przeniesienie- sporo znajomych tak robiło i udawało się. Może i mi się uda
Dlatego powiadam Wam- Ci, którzy zdajecie maturę, przygotujcie się do niej
Gość
A ja nie zaczynałam studiów w tym roku, obecnie pracuję na stażu...
Ale i tak to nie jest to, co chciałam
Gość
Duszyczko - lepiej zamiast drukować zdjęcie, to wytnij sobie z arbuza taką foremkę i pani Ci dokładnie przytnie tak jak należy Tylko pamiętaj - arbuz musi być świeżo wydrążony, bo inaczej nie będzie się dało obciąć włosów i nie będziesz już wyglądała tak jak Twój nowy idol - kot
Rita - sory, mam nadzieję, że Cię nie uraziłem No tak dużo ludzi robi jak Ty i w ogromnej większości przypadków nie ma z tym problemu. A ten 1 punkt to masakra, szczególnie na maturze, szczerze współczuję..
A no i skoro zaprawdę powiadasz to mi się skojarzyło Syr 13,1 "Kto dotyka smoły, ten się pobrudzi" Ale to raczej nie tak w kontekście tej matury, tak po prostu mi się przypomniało
Gość
Dzięki Petrus za pomysł tylko, że jak już wytnę tą foremkę, to po co iść do pani fryzjerki?
Gość
Aaaa, w ten sposób - taki image chcesz mieć, nowy krzyk mody - arbuz na głowie No tak, do tego fryzjerki nie potrzeba, wystarczy trochę inwencji twórczej
Gość
a mi się podoba mina tego kota
Gość
bo to nie jest arbuz
to jest limonka chyba