Gość
hmm... rozszerzenia... trochę tego jest: historia, wos, geografia, j. niemiecki i angielski:)
to mozna powiedziec ze z kazdego profilu po trochu...
Gość
A ja zdaję niemiecki-PP, WOS-PP i polski-PR
Gość
przypomina mi się moja matura, ładnych parę lat temu, teraz kolejna sesja przede mną, właśnie wczoraj mialam trudny egzamin 100 pytań- otwartych- opisowych i 45 minut na to- masakra.
Gość
Ja to mam zapłon... trochę czasu jestem z wami, a dopiero teraz coś o sobie
No więc... Mam na imię Ola jestem z Katowic;) Uczę się w LO w 2 klasie, ale nie jestem na humanie, a na profilu chemiczno- farmaceutycznym xD Nie będę oryginalna pewnie, ale cóż- tak jak Natalka i Justynka:P, jak Bóg pozwoli po maturze zasilę ZgromadzenieSMBM:)
I tak na koniec, to cieszę się, że jestem tu z wami;)
Gość
Witamy Cię cieplutko
Gość
Witaj
Dobrze że jesteś
Gość
Już Cię witałam ale jeszcze raz to zrobię Witam Olu
To jak widzę,będziesz z Justynką razem wstępować.... a my spotkamy się w nowicjacie jak Pan da
Ale najpierw Częstochowa
I Kraków oczywiście...
Gość
No tak, tak najpierw Częstochowa;) już żyję tym wyjazdem:D
Do zobaczenia w Częstochowie:)
Gość
Jak już dołączyłam to może napiszę też troszkę o sobie, żebym nie była taka anonimowa
Tak jak większość uczęszczam do Liceum, praktycznie to już je kończę, w tym roku Matura..
A jestem na profilu, który zwie się ekologicznym, ale nie pytajcie dlaczego - w rozszerzeniu mamy geografię, wos i j. niemiecki. Na pewno jest to dosyć ciekawy profil
Jeśli chodzi o to, co dalej.. - no cóż, do końca nie wiem, póki co SŁUCHAM I ROZEZNAJE Tak sobie pomyślałam, że wypadało by iść na studia i wydział, który by mnie interesował to Nauki o Rodzinie, może dlatego, że bardzo ujął mnie wzór św. Rodziny, jej prostota, pokora a przede wszystkim przeogromna miłość i otwarcie na Boga; oraz kryzys tej najważniejszej jednostki we współczesnym świecie. Jednak pozostawiam Panu swobodę działanie, gdzie On mnie chce tam i ja chcę być..
Serdecznie pozdrawiam - miło Was poznać !
Gość
Witam serdecznie Liczę,że się zaklimatyzujesz
Gość
ja mam na imię Ola mieszkam w okolicach Piotrkowa Tryb. i studiuje zarządzanie I rok
kocham książki, muzykę...lubię śpiewać choć nie mam głosu
Rozeznaje powołanie a gdzie zamierzam iść to na razie nie powiem
Moderator!
Witaj w składzie Ładne masz imie
Gość
Witaj dobrze, że jesteś
Gość
witam z całego serca i zachęcam do czynnego udziału piękny avatar
Użytkownik
witamy w naszym coraz liczniejszym gronie dobrze że jesteś
Gość
witamy
Gość
chyba mnie tutaj jeszcze nie ma, więc może też się przedstawię
Również mam na imię Anna (nick to moja partonka z bierzmowania ) mieszkam w Gdyni, mam 18 lat i w tym roku zdaję maturę... jestem na profilu humanistycznym w LO. Lubię czytać ciekawe rzeczy, słuchać muzyki pianinowej i innej też, zawsze chciałam iść do szkoły plastycznej więc tego typu prace jak najbardziej lubię choć nie zawsze wychodzą
Co po maturze? Jeśli wszystko się uda to Zgromadzenie Sióstr Matki Bożej Miłosierdzia
ale Pan lubi robić niespodzianki, więc nigdy nie wiadomo co się jeszcze wydarzy do tego czasu...
również witam wszystkich...
Ostatnio edytowany przez Łucja (2009-03-23 13:13:24)
Gość
Witam was serdecznie dobrze, że jesteście!
Gość
Oj. Ja tutaj się nie przedstawiałam . Ja chodzę do zwykłego gimnazjum w Wałbrzychu, ale możliwe, że za rok będę się uczyć u Sióstr Niepokalanek
. Będę trzymała kciuki za maturę!