Gość
Chcê wszystkich ,,forumowiczom" :-) z³o¿yæ ¿yczenia z okazji ¦wi±t Wielkanocnych:
Niech Chwa³a naszego Pana - Zmartwychwsta³ego rozlewa siê w naszych sercach, by¶my byli ¿ywymi ¶wiadectwami Jego Mi³o¶ci do ka¿dego cz³owieka.
Gość
ja równiez ¿yczê wszystkim Bo¿ej si³y do d¼wigania krzy¿a i Bo¿ej mocy Zmartwychwstania!
A ja wam ¿yczê aby;
Zmartwychwsta³y odcisn±³ na was ¶lad swojej Mi³o¶ci na d³oniach i w sercu - ¶lady przebaczenia i umi³owania krzy¿a jako miejsca naszego Zbawienia !
A ja ¿yczê spotkania ze Zmartwychwsta³ym,odnalezienia Go w nawet najmniejszym ge¶cie.
Wiary,¿e z Nim mo¿emy przenosiæ góry.
Gość
Ja ¿ycze Wam wszystkim rado¶ci poznania Chrystusa, który nape³nia sensem ka¿dy ból i smutek. Niech Jego Zmartwychwstanie nape³nia was radosci±, nadziej± i ³skami potrzebnymi ka¿dego dnia.
Radosnych ¦wi±t!!!!!
Gość
W takim razie ja te¿ napiszê kilka s³ów
Chcia³abym ka¿demu z nas ¿yczyæ prawdziwego zmartwychwstania w sercu, niech ka¿dy dzieñ bêdzie okazj± do wychwalania Zwyciêzcy ¶mierci, piek³a i szatana za cud, jakim jest nasze ¿ycie
Alleluja!
Gość
Ja ¿yczê wam tego aby w te ¶wiêta Chrystus zmartwychwsta³ równie¿ w was samych. Niech dobry Jezus nape³ni was rado¶ci± i zawsze wam pomaga.
Gość
Wszystkim ¿yczê wszelkich ³ask od Zmatwychwsta³ego Pana.
Gość
a ja ¿yczê by¶my wszyscy powstali z naszych s³abo¶ci i grzechów i z Jezusem rozpoczêli Nowe ¯ycie - ¿ycie w pe³ni, ¿ycie zmartwychwsta³e, którego oznakami bêd± owoce ducha: mi³o¶æ, pokój, cierpliwo¶æ, uprzejmo¶æ, dobroæ, wierno¶æ, ³agodno¶æ, opanowanie.
Gość
Kochani!
Niech Zmartwychwsta³y Pan obdarza Was wszystkich swoimi ³askami i b³ogos³awieñstwem, umacniaj±c Was na drogach ¿ycia. Niech mi³o¶æ, jak± od Niego otrzymujecie, nie bêdzie tylko Waszym udzia³em, ale równie¿ ludzi, których spotykacie w swoim ¿yciu. Oby ka¿dy dzieñ by³ okazj± do realizacji celów i spe³niania marzeñ- nawet tych najbardziej ukrytych.
I oczywi¶cie piêknych ¶wi±t przy suto zastawionym stole oraz mokrego dyngusa
Alleluja!
Kochani,
£±cz±c siê z Wami w ¶wiêtowaniu zwyciêstwa naszego Pana nad z³em i ¶mierci±, ¿yczê Wam takiej prawdziwej rado¶ci, odwa¿nego kroczenia za naszym Mistrzem i pokonywania tego, co jeszcze w tym przeszkadza. Niech pusty grób Chrystusa przyniesie Wam nadziejê ¿ycia wiecznego. Niech Jego Duch ¦wiêty Was umacnia, a Matka Bo¿± otacza nieustann± opiek± i wyprasza zdroje ³ask.
Wytrwa³o¶ci na drodze wiary! ;-)
WESO£YCH ¦WI¡T PE£NYCH POKOJU, MI£O¦CI, RADO¦CI, SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA!
Gość
Dawno tu nie zagl±da³am, ale z racji zbli¿aj±cych siê ¦wi±t postanowi³am co¶ napisaæ
Hmm.. czego mog³abym Wam ¿yczyæ.
Przede wszystkim ufnego ws³uchiwania siê w Jego S³owo- niech bêdzie ono Waszym drogowskazem.
Rado¶ci w ¿yciu, codziennego odkrywania Bo¿ego piêkna. Wiem, ¿e wielu z nas ma problem z odnalezieniem Boga w codzienno¶ci, wiêc tego Wam ¿yczê. Oczywi¶cie te¿ du¿o rado¶ci- takiej, któr± bêdziemy dawaæ innym, ale i otrzymywaæ! 3majcie siê Pana!
Gość
To ju¿ kwestia godzin...
Kochani! ¯yczê wszystkim du¿o pokoju i mi³o¶ci, niech Jezus bêdzie dla Was Zmartwychwstaniem i ¯yciem, a k±zdy kolejny dzieñ przypomina o Jego zwyciêstwie nad szatanem