Gość
Szczęść Wam wszystkim Boże!
Nazywam się Agnieszka, jestem z Wałbrzycha i mam 15lat. Gram na skrzypcach, lubię spacerować, patrzeć w niebo, śpiewać, fotografować. Jednak moim najukochańszym zajęciem jest odwiedzanie Sióstr Elżbietanek, a na każdą do tego okazję zawsze czekam z niecierpliwością.
Na forum trafiłam przypadkiem, gdy czegoś szukałam. Zaczęłam wczytywać się w tematy coraz głębiej i już na wstępie chciałabym Wam wszystkim serdecznie podziękować, gdyż Wasze wypowiedzi podbudowują we mnie wiarę, pomagają lepiej rozumieć miłość i dają kolejne powody do uśmiechu. Jak to dobrze, że jesteście!
Gość
Dobrze, że jesteś
Gość
Hej moja przyjaciółko! Jak się cieszę, że tu trafiłaś ;*
Gość
Witamy Cię!
Gość
witamy serdecznie na forum i zachęcamy do aktywności
Moderator!
Witaj!
dobrze, że jesteś !
Gość
Witaj, Agnieszka!
Lubisz czytać? Jeżeli tak, to co?
Pozdrawiam!
Edyta
Gość
@BlueEyed Lady, tak, bardzo lubię czytać. Nigdy nie zastanawiałam się bliżej nad tym, w czym konkretnie gustuję. Najbardziej kocham poezję i tego typu rzeczy, ale nie pogardzę dobrą książką. Co do gatunków, czy czegoś w tym stylu- raczej czytam to, co mi się po prostu spodoba. Czasem są to opowieści fantastyczne, czasem "życiowe", różnie. A moją ulubioną książką, jakby kto pytał, jest "Quo Vadis".
Ostatnio edytowany przez Chiara (2010-10-13 18:54:04)
Gość
Chiara napisał:
A moją ulubioną książką, jakby kto pytał, jest "Quo Vadis".
To polecam coś w tym klimacie: "Ben Hur" Lewis Wallace i "Szata" Douglas Lloyd Cassel, także proponuję obejrzeć ekranizacje
Ostatnio edytowany przez BlueEyed Lady (2010-10-13 20:30:39)
Gość
Witaj Chiaro
Bardzo się cieszę, że trafiłaś na nasze forum.
Śliczy avatar !
Za Króla! Za Ojczyznę! Za ile?
Czyżby nick pochodził od bł. Chiary Badano ? :-)