Gość
Szczê¶æ Wam wszystkim Bo¿e!
Nazywam siê Agnieszka, jestem z Wa³brzycha i mam 15lat. Gram na skrzypcach, lubiê spacerowaæ, patrzeæ w niebo, ¶piewaæ, fotografowaæ. Jednak moim najukochañszym zajêciem jest odwiedzanie Sióstr El¿bietanek, a na ka¿d± do tego okazjê zawsze czekam z niecierpliwo¶ci±.
Na forum trafi³am przypadkiem, gdy czego¶ szuka³am. Zaczê³am wczytywaæ siê w tematy coraz g³êbiej i ju¿ na wstêpie chcia³abym Wam wszystkim serdecznie podziêkowaæ, gdy¿ Wasze wypowiedzi podbudowuj± we mnie wiarê, pomagaj± lepiej rozumieæ mi³o¶æ i daj± kolejne powody do u¶miechu. Jak to dobrze, ¿e jeste¶cie!
Gość
Dobrze, ¿e jeste¶
Gość
Hej moja przyjació³ko! Jak siê cieszê, ¿e tu trafi³a¶ ;*
Gość
Witamy Ciê!
Gość
witamy serdecznie na forum i zachêcamy do aktywno¶ci
Moderator!
Witaj!
dobrze, ¿e jeste¶ !
Gość
Witaj, Agnieszka!
Lubisz czytaæ? Je¿eli tak, to co?
Pozdrawiam!
Edyta
Gość
@BlueEyed Lady, tak, bardzo lubiê czytaæ. Nigdy nie zastanawia³am siê bli¿ej nad tym, w czym konkretnie gustujê. Najbardziej kocham poezjê i tego typu rzeczy, ale nie pogardzê dobr± ksi±¿k±. Co do gatunków, czy czego¶ w tym stylu- raczej czytam to, co mi siê po prostu spodoba. Czasem s± to opowie¶ci fantastyczne, czasem "¿yciowe", ró¿nie. A moj± ulubion± ksi±¿k±, jakby kto pyta³, jest "Quo Vadis".
Ostatnio edytowany przez Chiara (2010-10-13 18:54:04)
Gość
Chiara napisał:
A moj± ulubion± ksi±¿k±, jakby kto pyta³, jest "Quo Vadis".
To polecam co¶ w tym klimacie: "Ben Hur" Lewis Wallace i "Szata" Douglas Lloyd Cassel, tak¿e proponujê obejrzeæ ekranizacje
Ostatnio edytowany przez BlueEyed Lady (2010-10-13 20:30:39)
Gość
Witaj Chiaro
Bardzo siê cieszê, ¿e trafi³a¶ na nasze forum.
¦liczy avatar !
Za Króla! Za Ojczyznê! Za ile?
Czy¿by nick pochodzi³ od b³. Chiary Badano ? :-)