Gość
Mam na imię Agnieszka i jestem z Gorzowa. Mam wspaniałą córcię (która jutro kończy rok ) i kochającego męża. Jednak czegoś w moim życiu brakowało. Chodziłam do kościoła i w sumie to wszystko. Praktycznie w domu się nie modliłam. Po prostu nie myślałam o tym. Ale nagle coś się zmieniło. Trafiła w moje ręce modlitwa za wstawiennictwem Jana Pawła II i się zaczęło Bóg postanowił mnie odmienić. Czytam Pismo Święte, modlę się brewiarzem (wczoraj kupiłam ), dziś skończyłam chodzić na rekolekcje. Czuję, że żyję. Zawsze wierzyłam w cuda dokonywane przez Boga ale teraz poczułam cud na sobie Na nowo odkrywam Boga.
Dziękuję wam za to, że mogę się z wami podzielić moim szczęściem !! Pozdrawiam serdecznie !!
Chwalmy Pana !!
Florystka
Witaj Agnieszko,dobrze,że jesteś.
Jan Paweł II sam Cię przyprowadził Owieczko do Pana.
Gość
Bardzo cieszę się, że są tu również osoby, które wybrały inną drogę niż powołanie zakonne. Wszystkiego najlepszego dla Twojej córki i dla Was !
Gość
Witaj, Agnieszko.
Bardzo cieszy nas Twoja obecność... a jak Pan się raduje, że się do niego zbliżyłaś
Ja sama jestem osobą nawróconą za przyczyną Jana Pawła II.
Modlitwa to siła, a wiara nadaje sens życiu.
Pięknie! Mam nadzieję że pozostaniesz z nami na dłużej.
Najlepsze życzonka dla Twojej córeczki i pozdrowienia gorące dla Ciebie
Gość
Bardzo dziękuję za wasze miłe słowa. Jeśli czas mi na to pozwoli na pewno będę tutaj zaglądać. Zresztą zaglądam od wczoraj co chwilę. I przyznam, że nie wiedziałam, że to forum jest dla powołanych przez Pana
Gość
Owieczko Pana! Mam dokładnie taka sama sytuację, chodzi mi o to, że z Bogiem wiem, że żyję i to mi daje prawdziwe szczęście... i planuję założyć rodzinę a to forum jest powołaniowe nie tylko jeśli chodzi o życie zakonne. Każdy z nas ma swoje własne powołanie...
Pozdrawiam Cię serdecznie
Gość
Bardzo dziękuję. Strasznię się cieszę, że jest takie miejsce gdzie mogę się podzielić tym co czuję.
<3 Chwalmy Pana <3
Gość
jak mawiał św. Hilary z Poitiers : "Wiele jest dróg Pana, chociaż On sam jest Drogą."
piękne jest to, że choć niektórzy z nas wybierają inną drogę- życie zakonne a małżeństwo, możemy mówić jednym "językiem" i razem opowiadać o wielkich dziełach Pana. Wszyscy czujemy Jego Miłość i nie ma podziałów piękne, prawda? za to wszystko na prawdę wielka CHWAŁA PANU NAJWYŻSZEMU !
Gość
Cześć Agnieszka, miło że znami jesteś. Pozdrawiam cieplutko:)
Witaj Agnieszko, miło,że dołączyłaś Jesteś z Gorzowa Wlkp.?
Gość
Tak Kasiu K. Rzeczywiście uzależnia to forum Dagmarko Pozdrawiam serdecznie i życzę miłej nocy .
No, chociaz 1 osoba z moich okolic, jak super
Gość
Też się ciszę a ty Kasiu K skąd jesteś ??
Gość
ja zarejestrowałam się już dawno, ale nie pisałam nic ani nie wchodziłam.. po pewnym czasie dopiero jak zaczęłam brać czynny udział- codziennie jeśli tylko mam dostęp do kompa, jestem na Furcie dzięki, że jesteście!
Gość
Dołączam się do podziękowania. Furta stała się moim nałogiem.
Gość
Agnieszko, miło Cię poznać, mam nadzieję, że podzielisz się z nami swoim przezywaniem powołania do małżeństwa bo ten temat na naszym forum jakoś mało się rozkręca
s. Maksymilla
Witaj, Agnieszko Cieszę się, że jesteś z nami Miłego użytkowania!
Bo On jest dobry, bardzo dobry...
Moderator!
Witaj cieszę się, że jesteś tutaj z nami
Gość
Czytanie to moje ogromne hobby !! I uwielbiam słuchać muzyki