Gość
Mam na imiê Agnieszka i jestem z Gorzowa. Mam wspania³± córciê (która jutro koñczy rok ) i kochaj±cego mê¿a. Jednak czego¶ w moim ¿yciu brakowa³o. Chodzi³am do ko¶cio³a i w sumie to wszystko. Praktycznie w domu siê nie modli³am. Po prostu nie my¶la³am o tym. Ale nagle co¶ siê zmieni³o. Trafi³a w moje rêce modlitwa za wstawiennictwem Jana Paw³a II i siê zaczê³o Bóg postanowi³ mnie odmieniæ. Czytam Pismo ¦wiête, modlê siê brewiarzem (wczoraj kupi³am ), dzi¶ skoñczy³am chodziæ na rekolekcje. Czujê, ¿e ¿yjê. Zawsze wierzy³am w cuda dokonywane przez Boga ale teraz poczu³am cud na sobie Na nowo odkrywam Boga.
Dziêkujê wam za to, ¿e mogê siê z wami podzieliæ moim szczê¶ciem !! Pozdrawiam serdecznie !!
Chwalmy Pana !!
Florystka
Witaj Agnieszko,dobrze,¿e jeste¶.
Jan Pawe³ II sam Ciê przyprowadzi³ Owieczko do Pana.
Gość
Bardzo cieszê siê, ¿e s± tu równie¿ osoby, które wybra³y inn± drogê ni¿ powo³anie zakonne. Wszystkiego najlepszego dla Twojej córki i dla Was !
Gość
Witaj, Agnieszko.
Bardzo cieszy nas Twoja obecno¶æ... a jak Pan siê raduje, ¿e siê do niego zbli¿y³a¶
Ja sama jestem osob± nawrócon± za przyczyn± Jana Paw³a II.
Modlitwa to si³a, a wiara nadaje sens ¿yciu.
Piêknie! Mam nadziejê ¿e pozostaniesz z nami na d³u¿ej.
Najlepsze ¿yczonka dla Twojej córeczki i pozdrowienia gor±ce dla Ciebie
Gość
Bardzo dziêkujê za wasze mi³e s³owa. Je¶li czas mi na to pozwoli na pewno bêdê tutaj zagl±daæ. Zreszt± zagl±dam od wczoraj co chwilê. I przyznam, ¿e nie wiedzia³am, ¿e to forum jest dla powo³anych przez Pana
Gość
Owieczko Pana! Mam dok³adnie taka sama sytuacjê, chodzi mi o to, ¿e z Bogiem wiem, ¿e ¿yjê i to mi daje prawdziwe szczê¶cie... i planujê za³o¿yæ rodzinê a to forum jest powo³aniowe nie tylko je¶li chodzi o ¿ycie zakonne. Ka¿dy z nas ma swoje w³asne powo³anie...
Pozdrawiam Ciê serdecznie
Gość
Bardzo dziêkujê. Straszniê siê cieszê, ¿e jest takie miejsce gdzie mogê siê podzieliæ tym co czujê.
<3 Chwalmy Pana <3
Gość
jak mawia³ ¶w. Hilary z Poitiers : "Wiele jest dróg Pana, chocia¿ On sam jest Drog±."
piêkne jest to, ¿e choæ niektórzy z nas wybieraj± inn± drogê- ¿ycie zakonne a ma³¿eñstwo, mo¿emy mówiæ jednym "jêzykiem" i razem opowiadaæ o wielkich dzie³ach Pana. Wszyscy czujemy Jego Mi³o¶æ i nie ma podzia³ów piêkne, prawda? za to wszystko na prawdê wielka CHWA£A PANU NAJWY¯SZEMU !
Gość
Cze¶æ Agnieszka, mi³o ¿e znami jeste¶. Pozdrawiam cieplutko:)
Witaj Agnieszko, mi³o,¿e do³±czy³a¶ Jeste¶ z Gorzowa Wlkp.?
Gość
Tak Kasiu K. Rzeczywi¶cie uzale¿nia to forum Dagmarko Pozdrawiam serdecznie i ¿yczê mi³ej nocy .
No, chociaz 1 osoba z moich okolic, jak super
Gość
Te¿ siê ciszê a ty Kasiu K sk±d jeste¶ ??
Gość
ja zarejestrowa³am siê ju¿ dawno, ale nie pisa³am nic ani nie wchodzi³am.. po pewnym czasie dopiero jak zaczê³am braæ czynny udzia³- codziennie je¶li tylko mam dostêp do kompa, jestem na Furcie dziêki, ¿e jeste¶cie!
Gość
Do³±czam siê do podziêkowania. Furta sta³a siê moim na³ogiem.
Gość
Agnieszko, mi³o Ciê poznaæ, mam nadziejê, ¿e podzielisz siê z nami swoim przezywaniem powo³ania do ma³¿eñstwa bo ten temat na naszym forum jako¶ ma³o siê rozkrêca
s. Maksymilla
Witaj, Agnieszko Cieszê siê, ¿e jeste¶ z nami Mi³ego u¿ytkowania!
Bo On jest dobry, bardzo dobry...
Moderator!
Witaj cieszê siê, ¿e jeste¶ tutaj z nami
Gość
Czytanie to moje ogromne hobby !! I uwielbiam s³uchaæ muzyki