Gość
Pokój i Dobro:)
Witojcie:)
Mam na imiê s. Klaudia:) i jestem ze Zgromadzenia Sióstr Franciszkanek ¦wiêtej Klary:)
Ktosik, tzn moja droga wspó³siostra znalaz³a te forum i stwierdzi³am, ¿e mo¿e siê tu pojawiê i zostanê z Wami trochê
Tak na dobry pocz±tek to nie wiem co pisac, mam nadziejê, ¿e zaintryguje Was nazwa mojego Zgromadzenia, tak jak to sta³o siê ze mn± i ¿e zadacie kilka pytañ na które chêtnie odpowiem:)
o no w³a¶nie mo¿e to dobry pomys³, nie bêdê za du¿o pisac tylko poczekam na pytanka:)
pozdrawiam i dobrej nocki
Witaj Siostro, fajnie, ¿e do³±czy³a¶ do nas. Na pewno w du¿ym stopniu ubogacisz nasze forum. Jak d³ugo jeste¶ ju¿ w Zgromadzeniu?
Gość
Wirydiana jeste¶ kandydatk± do Pallotynek?? znam te Siostry, np. s. Beatê Matuszewsk±, Annê Ozon i wiele innych:), jestem z gdañska i kiedy¶ nale¿a³am do wspólnoty któr± prowadzono tam...
a ja w Zgromadzeniu jestem 5 lat:) ju¿ albo dopiero, czasami wydaje siê ¿e to du¿o ,a czasami ¿e bardzo malutko.... dziêkujê Tobie i Marzenie za ciep³e przywitanie te¿ Was witam:), nom rozejrzê siê tu jeszcze i pewnie troszkê siê poudzielam:
dobrego dnia
Serdecznie witamy Siostro na forum Duch ¶w.Franciszka, jak mi³o
s. Maksymilla
Witamy Siostrê
S³ysza³am ju¿ wcze¶niej o Waszym Zgromadzeniu, bo w³a¶nie zaintrygowa³a mnie nazwa Uwielbiam Klarê, wiêc dlatego jako¶ mnie zainteresowa³y¶cie I macie bardzo ¶liczne habity!
¯yczê mi³ego u¿ytkowania forum
Poz! T
Bo On jest dobry, bardzo dobry...
Gość
Cieszê siê, ¿e podoba Ci siê nasz habit, mi te¿ siê podoba, a najbardziej welon:)
sk±d jeste¶?? i ile masz lat?? tak z ciekawo¶ci:)
Gość
aaa sorry ju¿ widzê Lêbork:), zapraszam na rekolekcje, jakby co to info jeszcze bedzie:)
A wy¿ej widzialam kolejne powitanie bardzo mi mi³o, ¿e mnie tu tak witacie, mam nadziejê, ¿e troszkê bêdê mog³a Was poznac i mo¿e w jaki¶ sposób pomóc...
zdecydowanie DUCH ¦W> FRANCISZKA:) NO I KLARY OCZYWI¦CIE:), to taka fajna mieszanka wiecie
z jednej strony wielka rado¶c i apostolstwo a z drugiej kontemplacja i cicho¶c
pozdrawiam i dobrego popo³udnia
Tak, Siostrê Annê Ozon znam, teraz jest w Koszalinie Proszê, jaki ten ¶wiat ma³y
s. Maksymilla
Tak, jestem z Lêborka I mam 18 lat Rekolekcje? Mo¿e kiedy¶ skorzystam, ale nie obiecujê
Gość
O witam Siostrê bardzo serdecznie To Franciszek nasz tak zachwyci³ sob± nas!
Gość
Witam Siostrzyczkê serdecznie
Gość
Witam siostrzyczkê :-)
Gość
a no ja równie¿ Was witam bardzo serdecznie i przepraszam za moje milczenie, obiecujê poprawê
pozdrawiam Wam cieeplu¶ko
s. Maksymilla
Z pewno¶ci± przy trybie ¿ycia jaki siostra prowadzi nie jest ³atwo znale¼æ czas, ¿eby posiedzieæ troszkê wiêcej na necie Tak¿e spokojnie, wybaczamy
Gość
o dziêkujê za wybaczenie, jak widac na za³±czonym obrazku nie za bardzo siê poprawi³am:(, ale wiecie mia³am wizytacjê Kardyna³a w przedszkolu, wiêc przygotowania itd, dzisiaj wycieczka z dziecmi, poprostu tyle siê dzieje:), ale daje to oprócz zmêczenia wielk± radochê a co u Was??
U mnie równie¿ pracowicie, ma³o czasu na cokolwiek, ale podobnie jak u Siostry praca daje mnóstwo rado¶ci, poza tym opieka nad 6 tygodniowym siostrzeñcem jest wspania³a...