To może niech każdy tu pisze kiedy by mógł przyjechać
To ja pisze sie na czerwiec dokladna data wkrotce
A haslo Kamcia na przewodnika extra i popieram
hahaha
może to troche egoistycznie wygląda no ale niech już będzie hahaha
to moze od razu napisze, ze pierwszy i drugi weekend czerwca odpada ponieważ jest Lednica i ja wyjeżdżam na obóz
Gość
Hahaha Kamcia, co za wątek
To jest samoreklama !
No ale promuj się promuj. W pierwszym wątku mogłaś wpisać, to co pisałyśmy w wątku i spotkaniach ;p ahahahhahaaha
A tak przy okazji to polecam Kamcię ! )
Jako Kamcia Security oferuję nie tylko oprowadzanie, ale również ochronę (np. przed zimnem - kurta), zwiedzanie muzeów, sklepów, restauracji, wycieczki w ciemnościach, posiadam również zmienne tempo pracy, a wydajność to nawet 20h/dobę, oferuję szerokie menu jeśli chodzi o włoskie potrawy w polskich biedronkach, świetnie zapamiętuję rejestracje samochodów i znam ich marki, potrafię powiedzieć z jakiego zgromadzenia jest dana siostra, mam również w głowie GSP który szczegółowo zna okolice Jasnej Góry, również drogi dostępne tylko dla pieszych. Świetnie znam zwierzęta w tych okolicach i jestem w stanie powiedzieć, jaka powinna być prawidłowa reakcja na którego psa oraz mam zdolności do przewidywania zza którego śmietnika i na którym podwórku wybiegnie pies.
W swoim szerokim asortymencie oferuję również atrakcje turystyczne w postaci psa w śmietniku, samochodów zaparkowanych w kawiarni i wiele innych.
Mam zdolności czasoprzestrzenne tj. przemieszkanie się w okolicach Jasnej Góry w czasie poniżej ok. 30minut, a w tym również zakupy. Potrafię znaleźć najtańszy sklep spożywczy w okolicy, znam aktualne promocje i wiele innych.
ZAPRASZAM
naprawę warto, wszystko sprawnie, dokładnie i za free
Oferuję również oprowadzanie w innych językach i niezapomniane wrażenie
Gość
kamcia - ja aż tak wiele nie wymagam Tylko ciszy i skupienia u Mamy
Gość
kamcia jesteś niesamowita To ja się jeszcze zastanowię kiedy...
szukajaca Boga napisał:
kamcia - ja aż tak wiele nie wymagam Tylko ciszy i skupienia u Mamy
a miejsce przy ołtarzu, czy w cieplutkiej kaplicy przed Najśw. Sakr? hahahah:)
Karolka!! a Ty to dopiero po maturach!! Wcześniej nawet nie chce słyszeć że planujesz przyjechać!!! Masz się uczyć!! hahahahahah
Gość
Noo Kaplica Najświętszego Sakramentu jest "BOSKA" na Jasnej Górze...
Gość
Oczywiście Kamciu, że po! Myślalam, że to się rozumie samo przez się hahahaha