To mo¿e niech ka¿dy tu pisze kiedy by móg³ przyjechaæ
To ja pisze sie na czerwiec dokladna data wkrotce
A haslo Kamcia na przewodnika extra i popieram
hahaha
mo¿e to troche egoistycznie wygl±da no ale niech ju¿ bêdzie hahaha
to moze od razu napisze, ze pierwszy i drugi weekend czerwca odpada poniewa¿ jest Lednica i ja wyje¿d¿am na obóz
Gość
Hahaha Kamcia, co za w±tek
To jest samoreklama !
No ale promuj siê promuj. W pierwszym w±tku mog³a¶ wpisaæ, to co pisa³y¶my w w±tku i spotkaniach ;p ahahahhahaaha
A tak przy okazji to polecam Kamciê ! )
Jako Kamcia Security oferujê nie tylko oprowadzanie, ale równie¿ ochronê (np. przed zimnem - kurta), zwiedzanie muzeów, sklepów, restauracji, wycieczki w ciemno¶ciach, posiadam równie¿ zmienne tempo pracy, a wydajno¶æ to nawet 20h/dobê, oferujê szerokie menu je¶li chodzi o w³oskie potrawy w polskich biedronkach, ¶wietnie zapamiêtujê rejestracje samochodów i znam ich marki, potrafiê powiedzieæ z jakiego zgromadzenia jest dana siostra, mam równie¿ w g³owie GSP który szczegó³owo zna okolice Jasnej Góry, równie¿ drogi dostêpne tylko dla pieszych. ¦wietnie znam zwierzêta w tych okolicach i jestem w stanie powiedzieæ, jaka powinna byæ prawid³owa reakcja na którego psa oraz mam zdolno¶ci do przewidywania zza którego ¶mietnika i na którym podwórku wybiegnie pies.
W swoim szerokim asortymencie oferujê równie¿ atrakcje turystyczne w postaci psa w ¶mietniku, samochodów zaparkowanych w kawiarni i wiele innych.
Mam zdolno¶ci czasoprzestrzenne tj. przemieszkanie siê w okolicach Jasnej Góry w czasie poni¿ej ok. 30minut, a w tym równie¿ zakupy. Potrafiê znale¼æ najtañszy sklep spo¿ywczy w okolicy, znam aktualne promocje i wiele innych.
ZAPRASZAM
naprawê warto, wszystko sprawnie, dok³adnie i za free
Oferujê równie¿ oprowadzanie w innych jêzykach i niezapomniane wra¿enie
Gość
kamcia - ja a¿ tak wiele nie wymagam Tylko ciszy i skupienia u Mamy
Gość
kamcia jeste¶ niesamowita To ja siê jeszcze zastanowiê kiedy...
szukajaca Boga napisał:
kamcia - ja a¿ tak wiele nie wymagam Tylko ciszy i skupienia u Mamy
a miejsce przy o³tarzu, czy w cieplutkiej kaplicy przed Naj¶w. Sakr? hahahah:)
Karolka!! a Ty to dopiero po maturach!! Wcze¶niej nawet nie chce s³yszeæ ¿e planujesz przyjechaæ!!! Masz siê uczyæ!! hahahahahah
Gość
Noo Kaplica Naj¶wiêtszego Sakramentu jest "BOSKA" na Jasnej Górze...
Gość
Oczywi¶cie Kamciu, ¿e po! My¶lalam, ¿e to siê rozumie samo przez siê hahahaha