dla mnie szczególne
ks. Jerzy jest dla mnie bardzo wa¿ny, tak wa¿ny, ¿e nie da sie tego opisaæ, a spotkac Jego siostrê to jest co¶...
uwa¿am za wielk± ³askê mieæ brata ksiêdza, a co dopiero mêczennika, B³ogos³awionego!!
to wielki dar od Pana Boga dla mnie!!! Kolejny ju¿
w ostatnim czasie szczególnie mnie obdarowuje
nawet tak, ¿e nie muszê czego¶ mówiæ, a dostaje, od Niego lub od drugiego cz³owieka, ale nadal dziêki Niemu
ja te¿ tak ostatnio mam, On wie ¿e uwielbiam magnolie i dostajê je...
On wie wszystko!!!!
Dzi¶ znów odpowiedzia³ mi na pytanie, którego nie zd±¿y³am zadaæ i to odpowiedzia³ dos³ownie!!
echh...
idê czytaæ ksi±¿kê, dobrej nocy
Dzisiaj najpiêkniejszy moment to Msza ¦w. i s³owa Pana Jezusa: "Ja jestem Drog±, Prawd± i ¯yciem"...
To mo¿e ja siê do³±czê. Nie mam ochoty z nikim gadaæ a szczególnie z jednym ks. który mia³ byæ moim kierownikiem a w koñcu nie jest. Wyæ mi siê chce,¿e za trzy lata muszê opu¶ciæ moja ukochana szko³ê i bêdê têskniæ za karmolci±(tylko jej nie mówicie,bo nie chce ¿eby by³a smutna). A jak ty to przeczyta³a¶ karomolcia to przepraszam.
A w ogóle to jestem g³upia egoistka,bo siê ci±gle pytam co u kogo¶ s³ychaæ i bez przerwy patrzê na telefon czy kto¶ nie napisa³.
No nic. ¯egnam i przepraszam za ten wpis. Taki jaki¶ g³upi wyszed³.
olga napisał:
A w ogóle to jestem g³upia egoistka,bo siê ci±gle pytam co u kogo¶ s³ychaæ i bez przerwy patrzê na telefon czy kto¶ nie napisa³.
oj!! nie mów, ¿e jeste¶ g³upia i egoistka, tylko pro¶ Jezusa o to aby Cie przemieni³
BMW - Bóg Mo¿e Wszystko
We¼ to pod uwagê i doceñ jeszcze jedn± rzecz .... to jeden z nielicznych postów Kamci, które s± powa¿ne
,,We¼ to pod uwagê i doceñ jeszcze jedn± rzecz .... to jeden z nielicznych postów Kamci, które s± powa¿ne "
Oj tam oj tam pierdo³ki gadasz. Jeste¶ bardzo powa¿na.Z tego co widzê.
A w ogóle to dziêki za radê. Tylko to nie tak ³atwo. Szczególnie mi trudno ostatnio bez kierownika.Tak trudno bez niego cokolwiek robiæ. Tak wielu rzeczy sie bojê. Szczególnie tego,¿e najprawdopodobniej mam skrupu³y <sarkastyczna rado¶æ>
olga napisał:
A w ogóle to dziêki za radê. Tylko to nie tak ³atwo.
wiem, ¿e nie jest ³atwo, ale gdyby by³o ³atwe to pewnie prowadzi³oby donik±d.
kto¶ kiedy¶ powiedzia³: “Bóg obiecuje bezpieczne l±dowanie, a nie spokojny lot”
Jezus ma wielk± moc, wystarczy Go prosiæ.
dobra, dobra koniec tego bo siê przyzwyczajê do powa¿nych postów i dopiero bêdzie hahaha
jak kto¶ chcia³by zobaczyæ powa¿n± kamcie w akcji to zapraszam na priv lub gg
Gość
zaczyna siê trudny czas...
trudny czas, ale teraz chyba dla ka¿dego
trzeba ufaæ, modliæ siê, prosiæ, byæ, trzymaæ siê Jego mocno!!! innej rady nie ma
Gość
Gdyby to by³o takie ³atwe jak mówisz...
Na poprawê humoru, s³owa Papie¿a Franciszka:
Ostatnio edytowany przez Honorat (2013-04-29 19:42:30)
karmolcia napisał:
Gdyby to by³o takie ³atwe jak mówisz...
oj Karolka!!! Ju¿ chyba gdzie¶ pisa³am i mia³am racjê <skromno¶æ> ¿e ³atwe nie jest i nie bêdzie bo gdyby by³o ³atwe to nie mia³oby sensu!!! )
Co Ciê bardziej poci±ga chodzenie po chodniku, czy drzewach? No bo mnie bardziej krêci chodzenie po drzewach A ³atwiej jest chodziæ po chodniku i chodzenie po drzewach jest trudne i bardzo niebezpieczne. Ale poci±ga mnie ta niepewno¶æ, tajemnica. Zaufaæ i oddaæ siê Jezusowi te¿ jest trudno, i nie jest ³atwe, jest tajemnicze i mo¿e dlatego wielu ludzi tak poci±ga bo gdyby by³o czym¶ naturalnym to pewnie znudzi³oby siê nam.
ale chodzi o to, ¿e codzienno¶æ, grzech, tak jak chodzenie po chodniku jest ³atwe, a oddanie siê Jezusowi, chodzenie po drzewach, widzenie przez to wiêcej jest trudne. Je¶li jest siê z Jezusem widzi siê swoje grzechy s³abo¶ci i jest ¶wiadomo¶æ, ¿e tak nie mo¿na, ¿e trzeba to oddaæ, ale jest to trudne. Jednak widzi siê wiêcej, lepiej.
I to wcale nie jest tak, ¿e ja jestem Kamci± i wszystko wiem i rozumiem, i jest mi ³atwo, bo nie jest!!
Ale ufam, chodzê, szukam i znajdujê!!! Najwa¿niejsze jest to, ¿e siê znajduje!!
Wiadome jest te¿ to, ¿e gdy ju¿ jeste¶my na tym drzewie i widzimy wiêcej to jednak jest to niebezpieczne i ogoniasty robi wszystko aby¶my spadli. Trzeba ufaæ na tyle, ¿e nawet kiedy ogoniasty siê pojawi, to trzymaæ siê rêkami, tak mocno, ¿e kiedy on podcina ga³êzie pod nogami, nie spadniesz bo ufasz i mocno trzymasz siê rêkoma.
Karolka!! bêdzie dobrze!!
Wiem to!! )
A teraz ju¿ koniec bo Kamcia siê jaka¶ taka powa¿na sta³a. Mo¿e to przez tê chorobê hahahahahaha
w sumie mi te¿ szczêka opad³a
Kamcia pisze powa¿ne rzeczy, ludzie róbcie zdjêcia, zrzuty ekranu, nagrywajcie filmiki ... to ju¿ mo¿e siê wiêcej nie powtórzyæ, no chyba ¿e w zakonie hahahahaha
a u nas w parafii jest od dzi¶ peregrynacja Wlk Pi±tkowego krzy¿a JPII, cuuuudnie.
a ja dzi¶ pomyli³am cz³owieka z psem hahahahaha
ale to codzienno¶æ hahaha
i by³am na jasnej Gorze i widzia³am obrazek z b³. Honoratem hahahahahah ale pomy¶la³am, ¿e nie bêdê go wysy³ac poczt±, wiêc jakby¶ chcia³ Honorat to ko³o budki-cegie³ki jest ten sklepik z ró¿añcami i przy wej¶ciu po lewej stronie na stoliku le¿± hahaha
by³a, ale pomaga³a Jezusowi hahahahahahahaha
nie widzia³am nie patrzy³am, ale pewnie mamy takowe hahahahaha