Ja te¿ mam Go przy torebce. I te¿ zauwa¿y³am,¿e ludzie czêsto zwracaj± na Niego uwagê. To jak le¿y na pó³ce w pokoju-bo mieszkam w akademiku i czêsto znajomi przychodz±,to jak idê...
Gość
dosta³am te¿ ten breloczek jest ¶liczny. moi znajomi te¿ czêsto go ogl±daj± niektórzy odk³adaj± bez s³owa, wiêc trudno mi wyczuæ ich reakcjê , ale niewa¿ne to akurat jest
Moderator!
ja ju¿ od pewnego czasu noszê ten brelok dumnie przy torebce!
Florystka
Ostatnio id±c do spowiedzi mia³am ze sob± torebkê z brelokiem,stoj±c w kolejce penitentów patrzy³am na ten napis i taka my¶l pojawi³a siê w mojej g³owie:
-Nie wstydzê siê Jezusa,ale czy Jezus nie wstydzi siê mnie?
To dopiero by³ rachunek sumienia,teraz ju¿ zawsze pojawia siê ta my¶l,gdziekolwiek wychodzê.
Breloczek sta³ siê dla mnie takim"dzwoneczkiem sumienia"
Tak siê zastanawiam po co im nr telefonu...wpisywali¶cie? A s± te¿ breloki z innymi napisami czy tylko takie?
Florystka
Nr telefonu wpisuje siê po to,¿eby w razie w±tpliwo¶ci czy problemów z adresem mogli zadzwoniæ i wyja¶niæ nie¶cis³o¶ci.Przynajmniej ja tak mia³am.
A breloki s± tylko z jednym wzorem,bo jest symbolem akcji.
Gość
A ja mam pytanie, czy nie da siê ich zamówiæ wiêcej na raz? Chcia³abym zrobiæ niespodziankê dzieciakom i sprezentowaæ im takie breloczki
Florystka
Istnieje mo¿liwo¶æ zamówienia wiêkszej ilo¶ci przez katechetów,czy wychowawców dla uczniów lub podopiecznych,wystarczy klikn±æ w link nad zamówieniem indywidualnym.
Dziêki za odp. Ju¿ zamówi³am:)
Gość
Te¿ siê zapisa³em i czekam na swój.
Mi ju¿ przys³ali:)
Gość
Mi przys³ali po 9 dniach
Gość
ja mam bryloczek ) dosta³am zachêcam do akcji xD z Bogiem +
zosta³o ju¿ tylko 20 tys !!!
kto jeszcze nie ma, niech szybko zamówi i poka¿e, ¿e NIE WSTYDZI SIÊ JEZUSA!!!
Gość
I w koñcu na mnie przysz³a pora, zebra³am siê i zamówi³am brelok, który wisi przy moich kluczach
Gość
Taki breloczek dosta³am od mojej Babci. Ci±gle mam go w torbie przy kluczach.
Te¿ mam ten breloczek, bardzo fajny. Z dum± noszê go przy plecaku i rzeczywi¶cie cichutko podzwania, zwraca uwagê niektórych ludzi
Użytkownik
A my dostawali¶my za darmo- kto ile chcia³ na Tarnobrzeskich Wieczorach Uwielbienia
Gość
Kolejna ,,brelokowa" akcja, dla kierowców i nie tylko: http://swietykrzysztof.pl/
Gość
Dziêkujemy za info