Ja też mam Go przy torebce. I też zauważyłam,że ludzie często zwracają na Niego uwagę. To jak leży na półce w pokoju-bo mieszkam w akademiku i często znajomi przychodzą,to jak idę...
Gość
dostałam też ten breloczek jest śliczny. moi znajomi też często go oglądają niektórzy odkładają bez słowa, więc trudno mi wyczuć ich reakcję , ale nieważne to akurat jest
Moderator!
ja już od pewnego czasu noszę ten brelok dumnie przy torebce!
Florystka
Ostatnio idąc do spowiedzi miałam ze sobą torebkę z brelokiem,stojąc w kolejce penitentów patrzyłam na ten napis i taka myśl pojawiła się w mojej głowie:
-Nie wstydzę się Jezusa,ale czy Jezus nie wstydzi się mnie?
To dopiero był rachunek sumienia,teraz już zawsze pojawia się ta myśl,gdziekolwiek wychodzę.
Breloczek stał się dla mnie takim"dzwoneczkiem sumienia"
Tak się zastanawiam po co im nr telefonu...wpisywaliście? A są też breloki z innymi napisami czy tylko takie?
Florystka
Nr telefonu wpisuje się po to,żeby w razie wątpliwości czy problemów z adresem mogli zadzwonić i wyjaśnić nieścisłości.Przynajmniej ja tak miałam.
A breloki są tylko z jednym wzorem,bo jest symbolem akcji.
Gość
A ja mam pytanie, czy nie da się ich zamówić więcej na raz? Chciałabym zrobić niespodziankę dzieciakom i sprezentować im takie breloczki
Florystka
Istnieje możliwość zamówienia większej ilości przez katechetów,czy wychowawców dla uczniów lub podopiecznych,wystarczy kliknąć w link nad zamówieniem indywidualnym.
Dzięki za odp. Już zamówiłam:)
Gość
Też się zapisałem i czekam na swój.
Mi już przysłali:)
Gość
Mi przysłali po 9 dniach
Gość
ja mam bryloczek ) dostałam zachęcam do akcji xD z Bogiem +
zostało już tylko 20 tys !!!
kto jeszcze nie ma, niech szybko zamówi i pokaże, że NIE WSTYDZI SIĘ JEZUSA!!!
Gość
I w końcu na mnie przyszła pora, zebrałam się i zamówiłam brelok, który wisi przy moich kluczach
Gość
Taki breloczek dostałam od mojej Babci. Ciągle mam go w torbie przy kluczach.
Też mam ten breloczek, bardzo fajny. Z dumą noszę go przy plecaku i rzeczywiście cichutko podzwania, zwraca uwagę niektórych ludzi
Użytkownik
A my dostawaliśmy za darmo- kto ile chciał na Tarnobrzeskich Wieczorach Uwielbienia
Gość
Kolejna ,,brelokowa" akcja, dla kierowców i nie tylko: http://swietykrzysztof.pl/
Gość
Dziękujemy za info