super!!
Kamcia te¿ lubi konie no tzn lubi³a, teraz nie ma na to czasu
Kamci dzieñ ju¿ zacz±³ siê piêknie ... o 6:00 otwarcie oczu i do nauki hahahahaha )
to ja siê do³±czam do koniolubów
mój dzieñ zacz±³ siê bardzo dynamicznie - nie s³ysza³am budzika i zaspa³am, wiêc po domu biega³am "jak kot z pêcherzem" a Pan i tak pouk³ada³ piêknie dzieñ i na Adoracji te¿ by³am, bu¼ka dla Pana!
Za Króla! Za Ojczyznê! Za ile?
jazda konna to wspania³y sport, ja je¿d¿ê ok. 10 lat :-)
a ja zajêta szeroko pojêtym studiowaniem i studenckim ¿yciem
Gość
Dwa tygodnie piêknej, z³otej polskiej jesieni dzisiaj pogoda trochê siê popsu³a, ale nie odebra³o to uroku ¿ó³tym li¶ciom Piêknie jest
taaak, liscie s± przepiêkne i czerwone i zó³te i szum pod stopami... cudna ta jesieñ
dzi¶ by³am na modlitwie o uzdrowienie i mia³am problem z modlitw± przed NS, jako¶ tak po grudzie to sz³o i nawet mnie zmêczy³o.
Florystka
Urz±d Pracy nie bierze mnie pod uwagê jako pilnie potrzebuj±c± pracy,bo jestem pann±,bez dzieci i nie mam na utrzymaniu rodziny?!??!!
Czasem mam ochotê siê za³amaæ,ile¿ mo¿na zyc na garnuszku u taty,kilka ³adnych lat szukam pracy,ju¿ mi wstyd.
Bo¿a owieczka napisał:
Urz±d Pracy nie bierze mnie pod uwagê jako pilnie potrzebuj±c± pracy,bo jestem pann±,bez dzieci i nie mam na utrzymaniu rodziny?!??!!
Czasem mam ochotê siê za³amaæ,ile¿ mo¿na zyc na garnuszku u taty,kilka ³adnych lat szukam pracy,ju¿ mi wstyd.
by³am w takiej samej sytuacji i te¿ mnie trafia³o, rozumiem ciê, z punktu widzenia urzêdniczego nic nie wskórasz, mo¿e jaka¶ praca sie znajdzie - szukaj nie jakiej¶ wymarzonej ale chlebowej pracy- ja by³am sprz±taczk± to praca zbyt ciê¿ka dla mnie- problemy ze zdrowiem, ale mia³am na skromny ¿ywot i rachunki. modlitwa i szukanie po gazetach i portalach i s³upach og³oszeniowych i ¿eby¶ mia³a osobê której mo¿esz siê wyp³akaæ. wejd¼ te¿ na pomoce domowe pl. czasami tam co¶ dorywczego znajdziesz. buziaki i trzymaj siê, daj spokój PUP. my jeste¶my tam po to by ONI mieli pracê nie my ;(((
Florystka
Dziêki za dobre s³owo Masz racjê szkoda nerwów na urzêdników,zreszt± oni te¿ nie darz± mnie sympati±,w koñcu zawy¿am im notorycznie odsetek bezrobotnych heh.
Matka Aniela Ró¿a Godecka wyprasza szczególne ³aski dla bezrobotnych i ludzi pracy
Modlitwa:
Ojcze Niebieski, dziêkujê Ci, ¿e w osobie S³ugi Bo¿ej Anieli Ró¿y Godeckiej da³e¶ nam gorliw± aposto³kê w¶ród ludzi pracy i uczyni³e¶ j± matk± rodziny zakonnej, która w szczególny sposób czci Niepokalane Serce Maryi. Racz wynie¶æ j± do chwa³y o³tarzy, a mnie przez jej wstawiennictwo udziel ³aski..., o któr± ciê proszê z poddaniem siê ¶wiêtej woli Twojej. Przez Chrystusa Pana naszego. Amen.
Florystka
We ¶rodê przeczyta³am ofertê szko³y,a jutro ju¿ idê na 1 zajêcia.Nigdy w ¿yciu jeszcze tak szybko nie podjê³am decyzji.
No nic przez najbli¿sze 2 semestry bêdê szlifowaæ ukochany zawód.
Przynajmniej bêdê mieæ dyplom honorowany równie¿ za granic± i nikt mi ju¿ nie wytknie,¿e nie obchodz± go moje umiejêtno¶ci i do¶wiadczenie,tylko papierek który to potwierdzi.
Macie jakie¶ plany na Sylwestra?
Ja 1wszy raz spêdzê ten czas ( jak Pan Bóg dopu¶ci do tego) na rekolekcjach i to kontemplacyjnych
Gość
Ja spêdzê go chyba z komputerem i pracami zaliczeniowymi
Użytkownik
Kasia, ja mam bardzo podobny plan ;-) jadê na sylwestra, do Karmelu, a w³a¶ciwie to ju¿ sporo wcze¶niej bo 27 grudnia :-D przynajmniej mam tak± nadziejê, bo póki co jestem jeszcze w szpitalu wiêc ca³y ten pomys³ jest lekko szalony i nierealny, ale czy mi³o¶æ Boga nie jest szalona?! Ufam! Je¶li On bêdzie chcia³ to pojadê ;-)
Florystka
U nas nie obchodzi siê sylwestra wiêc dla mnie to zwyk³y wtorek bêdzie,zrobiê pranie,wyk±piê siê i pójdê spaæ.
Gość
Bo¿a owieczka napisał:
U nas nie obchodzi siê sylwestra wiêc dla mnie to zwyk³y wtorek bêdzie,zrobiê pranie,wyk±piê siê i pójdê spaæ.
Te¿ tak robi³am, w tym roku mam du¿o pracy i nie zamierzam siê przejmowaæ ¶wiêtowaniem, zreszt± i tak czêsto chodzê spaæ po pó³nocy bez okazji, wiec to magiczne oczekiwanie straci³o swój urok
Gość
Daaaawno mnie tu nie by³o.
Studia mnie wykañczaj± totalnie, na nic nie mam czasu...
W moim ¿yciu zasz³o wiele zmian.
Ale wierzê, ¿e wszystko jest po co¶, i ¿e to Jego wola siê wype³nia.
Bardzo staram siê na ni± otwieraæ.
Tak wiêc no, dajê znaæ, ¿e ¿yjê.