B³. Edmund jest za³o¿ycielem Zgromadzenia Sióstr S³u¿ebniczek Niepokalanego Poczêcia NMP.
Mieszkam w Luboniu. Tam jest sanktuarium b³. Edmunda no i klasztor Sióstr. Ostatnio jest u mnie ciê¿ko, mama niedawno straci³a pracê, ale zanim to siê sta³o poprosi³am Edmunda, ¿eby¶my mia³y gdzie mieszkaæ ¿eby w naszym domu nie zabrak³o chleba. To by³o jaki¶ czas temu, ponad miesi±c, mo¿e dwa, nie by³o wtedy jeszcze tak ¼le. Teraz kasy nie ma prawie w ogóle, ka¿da z³otówka jest cenna, ale wiecie co...
... mamy w domu chleb
Niedawno do mnie dotar³o, ¿e to b³. Edmund wys³ucha³ mojej modlitwy, bo naprawdê liczymy grosze, a ja nie chodzê g³odna i to jest niesamowite.
Tutaj trochê o Edmundzie ---> http://siostry-maryi.pl/zalozyciel.html
W internecie na pewno znajdziecie modlitwy do niego, choæ ja modli³am siê w³asnymi s³owami.
Wiecie, to wszystko jest takie niesamowite. Odk±d pozna³am Chrystusa nie przejmujê siê sprawami materialnymi, ani w ogóle niczym... wiem, ¿e On nie pozwoli zagin±æ ¿adnemu ze swoich dzieci.
Chcia³am siê tym z Wami podzieliæ, taki ma³y cud
O tak mo¿na powiedzieæ. Pan jest moim pasterzem i niczego mi nie brak. Bo w³a¶nie tak jest kiedy ca³kowicie siê jemu zaufa. W tedy a mo¿e szczególnie w tych najtrudniejszych chwilach mo¿emy odczuæ jego dzia³anie. I bardzo piêkne ¶wiadectwo
O tak
Pan w takich sytuacjach pokazuje, ¿e nie ma siê czego baæ, nie ma siê czym martwiæ, bo On jest z nami.
Gość
Wspania³e ¶wiadectwo, a dzieli³a¶ siê nim z Siostrami?
Tak i zaraz po tym dosta³am wór jedzenia, choæ nie o to mi chodzi³o, gdy o tym mówi³am
Gość
Chwa³a Panu!
Twoja postawa ufno¶ci jest wspania³a
te¿ bym chcia³a potrafiæ tak ufaæ niezachwianie, super, gratulujê. ja tak nie potrafiê , niestety....