Gość
Czy mo¿na obejrzeæ ten film gdzie¶ w sieci?
Witaj, dzieki Twojemu postowi, zawzie³am i poszuka³am, zw³aszcza ¿e wspólnota która tam sie modli to moja wspólnota z Wroc³awia - koinonia Jan Chrzciciel i podaje link:
http://www.putlocker.com/file/D17AEB0F9176A64D#
Gość
Nie wiem czy wiecie ale ten film to prawdziwa historia kleryka z wroc³awskiego seminarium. Bardzo fajnie siê ogl±da - polecam !
Gość
Ogl±da³am... No có¿, jako¶ mnie nie uj±³ zbytnio ten film, taka ,,fantastyka religijna"
Rita napisał:
Ogl±da³am... No có¿, jako¶ mnie nie uj±³ zbytnio ten film, taka ,,fantastyka religijna"
Przepraszam ale pozwolê sobie siê z Tob± nie zgodziæ. a nawet je¶li uwa¿asz ¿e to bzdurna fantastyka to protestanci krêc± takie fantastyki masowo a TV TRWAM je emituje a te filmy mimo ¿e tchn± mocno beletrystykê umacniaj± wiarê w Boga.
Gość
No, nie napisa³am, ¿e bzdurna, tylko fantastyka Rzeczywi¶cie, jest sporo filmów ,,produkcji" protestanckiej, kilka ogl±da³am i bardzo mi siê podoba³y i by³am pod du¿ym wra¿eniem (choæby os³awione ,,Fireproof") i nios± one za sob± warto¶ci, i to nie ulega w±tpliwo¶ci. Tylko ostatnimi czasy do¶wiadczam, ¿e nie zawsze jest happy end i nie zawsze wszystko jest jak na filmie. Je¶li chodzi konkretnie o ten film- to znam specyfikê seminarium tylko z opowie¶ci (mimo moich szczerych nie chc± mnie tam ) i raczej realia s± inne ni¿ ukazane na tym filmie. Nie jestem przeciwna takim filmom, bo wiem, ¿e tak jak napisa³a¶, dla wielu osób jest to podbudowanie wiary- i jestem w 100% za tym, ¿eby je robiæ i pokazywaæ ludziom. Tylko po prostu do mnie to nie przemawia
no, fakt nie wszystko jak w filmie, czasem myslê ¿e szkoda bo mo¿e ¿ycie by³oby ³atwiejsze...
Gość
Wydawa³o mi siê, ¿e ca³kiem przypadkiem wesz³am w dzia³ telewizja....Link do jakiego¶ filmu... zaczê³am ogl±daæ od 7 rano...szok..... ka¿da minuta tego filmu nasuwa³a pytanie "co ze mn±?" i odczucie "tak niespokojne jest serce moje...."
Bardzo dziêkujê osobie, która poda³a linka.