"Furta"

Ogłoszenie

Jest to forum powo³aniowe, którego celem jest wspólne d±¿enie do Pana Boga, szukanie Go, odkrywanie swego powo³ania..., a wiêc modlimy siê za siebie :)

1.U¿ywamy tylko jednego konta i nie tworzymy podobnych nicków ani avatarów.
2.Dbamy o jêzyk na forum. Nie u¿ywamy wulgaryzmów.
3.Szanujemy siê wzajemnie. Nie obra¿amy, nie oczerniamy, nie wy¶miewamy innych forumowiczów.
4.U¿ywamy ogólnie przyjêtych zasad kultury.
5.Wszelkie naruszenia regulaminu czy jakie¶ zaistnia³e konflikty powinny byæ zg³oszone administracji.
6 Nie piszemy krótkich postów typu: "ok.", "acha", "super" itd.
7.Nie tworzymy nowych w±tków, je¶li taki temat ju¿ istnieje, szukamy.
8.Kolor czerwony jest przeznaczony tylko dla administratorów i moderatorów forum.
9.Je¶li wklejamy co¶ z jakiego¶ ¼ród³a, wklejamy te¿ link lub piszemy sk±d to wziêli¶my, ¿eby nie naruszaæ praw autorskich.
10. Dbamy o porz±dek na forum. Staramy siê nie pisaæ posta pod postem, u¿ywamy funkcji "edytuj", wyj±tkiem mo¿e byæ od¶wie¿enie tematu.
11. W zwi±zku z przeprowadzanymi na forum porz±dkami, przynajmniej raz na rok trzeba napisaæ chocia¿ jeden post. Osoby nieaktywne bêd± usuwane z forum.

Rangi na forum s± jedynie symboliczne, nie maj± odzwierciedlenia w rzeczywisto¶ci.

#1 2012-06-20 14:15:29

szanna

Gość

"Teraz i zawsze" Ogl±da³ kto¶ ?

#2 2012-08-11 17:20:32

Rita

Gość

Re: "Teraz i zawsze" Ogl±da³ kto¶ ?

Czy mo¿na obejrzeæ ten film gdzie¶ w sieci?

#3 2012-09-27 21:40:25

weraikon

Użytkownik

Punktów :   

Witaj, dzieki Twojemu postowi, zawzie³am i poszuka³am, zw³aszcza ¿e wspólnota która tam sie modli to moja wspólnota z Wroc³awia - koinonia Jan Chrzciciel i podaje link:
http://www.putlocker.com/file/D17AEB0F9176A64D#

„Da³em ci poznaæ ca³± tw± nêdzê, aby¶ ca³a opar³a siê na Mnie… Ile Mi zaufasz, tyle ci pomogê”.

#4 2012-09-28 15:48:01

Natchniona_Duchem

Gość

Nie wiem czy wiecie ale ten film to prawdziwa historia kleryka z wroc³awskiego seminarium. Bardzo fajnie siê ogl±da - polecam !

#5 2014-02-22 19:38:21

Rita

Gość

Ogl±da³am... No có¿, jako¶ mnie nie uj±³ zbytnio ten film, taka ,,fantastyka religijna"

#6 2014-02-23 21:04:30

weraikon

Użytkownik

Punktów :   

Rita napisał:

Ogl±da³am... No có¿, jako¶ mnie nie uj±³ zbytnio ten film, taka ,,fantastyka religijna"

Przepraszam ale pozwolê sobie siê z Tob±  nie zgodziæ. a nawet je¶li uwa¿asz ¿e to bzdurna fantastyka to protestanci krêc± takie fantastyki masowo a TV TRWAM je emituje a te filmy mimo ¿e tchn± mocno beletrystykê umacniaj± wiarê w Boga.

„Da³em ci poznaæ ca³± tw± nêdzê, aby¶ ca³a opar³a siê na Mnie… Ile Mi zaufasz, tyle ci pomogê”.

#7 2014-03-02 18:01:35

Rita

Gość

No, nie napisa³am, ¿e bzdurna, tylko fantastyka Rzeczywi¶cie, jest sporo filmów ,,produkcji" protestanckiej, kilka ogl±da³am i bardzo mi siê podoba³y i by³am pod du¿ym wra¿eniem (choæby os³awione ,,Fireproof") i nios± one za sob± warto¶ci, i to nie ulega w±tpliwo¶ci. Tylko ostatnimi czasy do¶wiadczam, ¿e nie zawsze jest happy end i nie zawsze wszystko jest jak na filmie. Je¶li chodzi konkretnie o ten film- to znam specyfikê seminarium tylko z opowie¶ci (mimo moich szczerych nie chc± mnie tam ) i raczej realia s± inne ni¿ ukazane na tym filmie. Nie jestem przeciwna takim filmom, bo wiem, ¿e tak jak napisa³a¶, dla wielu osób jest to podbudowanie wiary- i jestem w 100% za tym, ¿eby je robiæ i pokazywaæ ludziom. Tylko po prostu do mnie to nie przemawia

#8 2014-03-02 22:32:57

weraikon

Użytkownik

Punktów :   

no, fakt nie wszystko jak w filmie, czasem myslê ¿e szkoda bo mo¿e ¿ycie by³oby ³atwiejsze...

#9 2014-03-20 08:19:47

kamieñ

Gość

Wydawa³o mi siê, ¿e ca³kiem przypadkiem wesz³am w dzia³ telewizja....Link do jakiego¶ filmu... zaczê³am ogl±daæ od 7 rano...szok..... ka¿da minuta tego filmu nasuwa³a pytanie "co ze mn±?" i odczucie "tak niespokojne jest serce moje...."
Bardzo dziêkujê osobie, która poda³a linka.

Stopka forum

RSS