Gość
Proszê o usuniêcie mojego konta .
¶nie¿ynka napisał:
Proszê o usuniêcie mojego konta .
d³ugo z nami nie poby³a¶ ¶nie¿ynko - szkoda
¯yczymy wszystkiego dobrego
Twoje konto niebawem zostanie usuniête
Szkoda ¿e nas opuszczasz, bêdê pamiêtaæ o Tobie w modlitwie
Użytkownik
Dobrze mi tu z wami... I chyba w³a¶nie dlatego my¶lê ¿e powinnam was na jaki¶ czas opu¶ciæ... Ostatnio du¿o dzieje siê w moim ¿yciu, Bóg dokonuje wielu piêknych rzeczy i najchêtniej bym non stop o tym opowiada³a i wys³awia³a Boga za to... Ale w³a¶nie mam wra¿enie ¿e za du¿o mówiê i ¿e nie s³u¿y to mojemu ¿yciu duchowemu... Dlatego ¿ebym potrafi³a wreszcie siê zamkn±æ i uczyæ siê jak Maryja "rozwa¿aæ wszystko w swoim sercu", potrzebujê siê na trochê usun±æ... Polecam siê waszej modlitwie! Trzymajcie siê mocno! Jezusa oczywi¶cie! :-D
Pamiêtaj kochana, ¿e zawsze mo¿esz wróciæ- przyjmujemy z otwartymi ramionami Czasem taki czas jest rzeczywi¶cie potrzebny, wspieram modlitw±
Gość
Mia³am tu kiedy¶ konto jako ¶nie¿ynka ale wtedy by³am daleko od Boga i wydawa³o mi siê to forum strasznie nudne , wiele siê zmieni³o od tamtej pory w moim ¿yciu dlatego wróci³am i podoba mi sie tutaj , mo¿e to dlatego ,¿e inaczej teraz na wszystko patrze , innymi oczami , dziêkuje ,¿e po takim czasie znowu tutaj trafi³am
Witaj, cieszymy siê, ¿e znów do³±czy³a¶
Gość
Kochani chcia³abym siê z Wami po¿egnaæ.
Mia³am 16 lat kiedy za³o¿y³am tutaj konto i to forum towarzyszy³o mi w ¿yciu.
Pocz±tkowo siê udziela³am, pó¼niej ju¿ nie, ale zawsze wraca³am, gdy¿ rozeznawa³am swoje powo³anie.
Teraz mam 21 lat, sporo czasu minê³o i stojê przed decyzj±. Zaczyna siê moje rozeznawanie co do konkretnego zgromadzenia. My¶lê, ¿e to dobry czas ¿eby zakoñczyæ przygodê z Furt±. Jest to potrzebne forum. Rozmowa z drugim cz³owiekiem du¿o daje.
Jednak przychodzi moment, ¿e ju¿ nie mo¿esz d³u¿ej czekaæ, nie mo¿esz w nieskoñczono¶æ odk³adaæ podjêcia decyzji na pó¼niej. Trzeba skoczyæ na g³êbok± wodê. Jezus zabiera lêk i przynosi w sercu pokój. Czeka na nasz krok. Nie zrobi tego za nas, gdy¿ Jego Mi³o¶æ jest doskona³a, daje nam wolno¶æ wyboru. ¯yczê Wam wiele ufno¶ci w Jego moc.
(Ps 138, 8a)
Proszê o usuniêcie mojego konta.
Bêdê pamiêtaæ o Was w modlitwie.
Pozdrawiam ciep³o.
Lenko, pamiêtam Ciê z forum bardzo dobrze. Dzisiaj zalogowa³am siê po naprawdê d³ugim czasie i pierwsze, na co trafi³am to Twój post. Jak bardzo ogrza³o mi siê serduszko, gdy go przeczyta³am. Zarejestrowa³y¶my siê tutaj w podobnym czasie, jeste¶my w podobnym wieku. To cudowne, ¿e Twoja podró¿ p³ynie w piêkn± stronê ¿ycia konsekrowanego. Mój statek p³ynie obecnie w inn± stronê, ale jaki¶ element - to forum - by³ wspólny i nie bez znaczenia. ¦ciskam Ciê bardzo gor±co, niech Pan Ciê prowadzi ku Piêknie i Dobru.
"Wierzyæ - to znaczy nawet siê nie pytaæ,
jak d³ugo jeszcze mamy i¶æ po ciemku."
ks. Jan Twardowski
Gość
Proszê o usuniêcie mojego konta i tak tutaj nie bywam prawie wogóle . Dziekuje jednak za ten sporadyczny pobyt.