Bardzo proszê o modlitwê w intencji Krystyny - mamy br. £ukasza - mojego wspó³brata, u której wykryto guza - o powrót do zdrowia dla niej i o si³y potrzebne rodzinie.
Ostatnio edytowany przez GP (2016-02-27 15:06:17)
Gość
proszê o modlitwê w intencji mojej operacji, mam j± dzisiaj oko³o 13 - by Bóg prowadzi³ d³onie lakarza- to precyzyjna operacja.
PILNA PRO¦BA O MODLITWÊ.
Dosta³em dzi¶ rano sms:
Umiera pacjentka w 4 dobie po cieciu cesarskim, zator plucny, lat 27 Sylwia, mama 3 malych dzieci, rano lekarze powiedzieli ze bez szans. Bardzo prosze o modlitwe. Tylko cud moze jej pomoc . Podaj dalej jesli mozesz. Bog Zaplac
Bardzo proszê o modlitwê. Moja przyszywana Babcia jest bardzo chora. Musi mieæ kroplówki a ¿y³y s± za s³abe. Bardzo proszê o modlitwê o uzdrowienie dla Babci i si³y dla najbli¿szych.
Bardzo pilna pro¶ba o modlitwê:
w intencji Joanny, która jest w ci±¿y pozamacicznej, która zagra¿a jej ¿yciu i nie ma ¿adnych szans na prawid³owy rozwój. Dzi¶ o 19 odbêdzie siê zabieg operacyjny.
Proszê o modlitwê w intencji Joanny, jej rodziny i lekarzy, którzy staraj± siê jej pomóc.
Ostatnio mam tak du¿o rzeczy do zrobienia, ¿e patrz±c po ludzku nie dam rady - dlatego bardzo was proszê o modlitwê w mojej intencji, abym ogarn±³ wszystkie sprawy...
Jezu, ufam Tobie!
Proszê, westchnijcie w modlitwach za Dominikiem, moim wspólbratem, który prze¿ywa powa¿ne problemy w powo³aniu...
Wiem, ¿e mogê liczyæ na wasz± modlitwê i ilekroæ o ni± proszê, nigdy siê nie zawiod³em.
Dlatego przekazujê pro¶bê od mojego wspó³brata, kl. Krzysztofa:
Kilka dni temu, 18.07.2017 r., moja kuzynka Monika otrzyma³a od swojego mê¿a papiery rozwodowe. S± ma³¿eñstwem od 15 lat, maj± córkê w wieku 9 lat. Módlmy siê o uratowanie tego ma³¿eñstwa.
Dziêki za wszelkie modlitwy, pamiêtam równie¿ o was.
W³a¶nie dosta³em pro¶bê o modlitwê od mojego przyjaciela - Marcina, który jest w bardzo trudnej sytuacji ¿yciowej.
Kochani!
Proszê was o modlitwê w intencji 15-letniej Julki, kole¿anki mojego brata, która pope³ni³a samobójstwo oraz za jej rodzinê...
Dosta³em w³a¶nie wiadomo¶æ z pro¶b± o modlitwê:
To jest prosba mojej kolezanki.
Dziekuje w jej imieniu.
Hej, moj czternastoletni siostrzeniec Patryk kilka dni temu dowiedzial sie, ze ma guza mozgu. Dzisiaj otrzymalismy informacje od lekarzy, ze moze to byc najgorsza postac raka, a operacja, ktora odbedzie sie na poczatku tygodnia da rokowania ile w takim przypadku zostalo mu zycia. My jednak bardziej, niz opinii lekarzy ufamy Panu Bogu i dlatego prosze w imieniu swoim i calej mojej rodziny o szturm do nieba w jego intencji. Przeslij dalej tego smsa osobie, ktora rowniez bedzie mogla otoczyc Patryka modlitwa. Dziekuje
Bardzo proszê Was o modlitwê o powrót do zdrowia dla Gra¿yny - mamy mojego rocznikowego wspó³brata - br. Olka, która jest w szpitalu w ciê¿kim stanie i za jej rodzinê - o si³y w tym trudnym czasie.
Dotar³a do mnie pro¶ba w intencji znajomej wspó³brata:
Agnieszka, w wieku 36 lat, ma agresywnego raka ¿o³±dka - prawie umiera. Ma 3 dzieci. Tylko cud mo¿e j± uratowaæ, dlatego bardzo proszê o modlitwê.
Kochani, b³agam was o modlitwê za mnie i za prze³o¿onych - o rozwi±zanie trudnej sprawy zgodnie z wol± Bo¿±. .....
Wiem, ¿e ma³o kto tu ostatnio zagl±da, ale je¶li kto¶ przeczyta ten post, proszê, niech westchnie do Boga za mnie. ...