Bardzo proszę o modlitwę w intencji Krystyny - mamy br. Łukasza - mojego współbrata, u której wykryto guza - o powrót do zdrowia dla niej i o siły potrzebne rodzinie.
Ostatnio edytowany przez GP (2016-02-27 16:06:17)
Gość
proszę o modlitwę w intencji mojej operacji, mam ją dzisiaj około 13 - by Bóg prowadził dłonie lakarza- to precyzyjna operacja.
PILNA PROŚBA O MODLITWĘ.
Dostałem dziś rano sms:
Umiera pacjentka w 4 dobie po cieciu cesarskim, zator plucny, lat 27 Sylwia, mama 3 malych dzieci, rano lekarze powiedzieli ze bez szans. Bardzo prosze o modlitwe. Tylko cud moze jej pomoc . Podaj dalej jesli mozesz. Bog Zaplac
Bardzo proszę o modlitwę. Moja przyszywana Babcia jest bardzo chora. Musi mieć kroplówki a żyły są za słabe. Bardzo proszę o modlitwę o uzdrowienie dla Babci i siły dla najbliższych.
Bardzo pilna prośba o modlitwę:
w intencji Joanny, która jest w ciąży pozamacicznej, która zagraża jej życiu i nie ma żadnych szans na prawidłowy rozwój. Dziś o 19 odbędzie się zabieg operacyjny.
Proszę o modlitwę w intencji Joanny, jej rodziny i lekarzy, którzy starają się jej pomóc.
Ostatnio mam tak dużo rzeczy do zrobienia, że patrząc po ludzku nie dam rady - dlatego bardzo was proszę o modlitwę w mojej intencji, abym ogarnął wszystkie sprawy...
Jezu, ufam Tobie!
Proszę, westchnijcie w modlitwach za Dominikiem, moim wspólbratem, który przeżywa poważne problemy w powołaniu...
Wiem, że mogę liczyć na waszą modlitwę i ilekroć o nią proszę, nigdy się nie zawiodłem.
Dlatego przekazuję prośbę od mojego współbrata, kl. Krzysztofa:
Kilka dni temu, 18.07.2017 r., moja kuzynka Monika otrzymała od swojego męża papiery rozwodowe. Są małżeństwem od 15 lat, mają córkę w wieku 9 lat. Módlmy się o uratowanie tego małżeństwa.
Dzięki za wszelkie modlitwy, pamiętam również o was.
Właśnie dostałem prośbę o modlitwę od mojego przyjaciela - Marcina, który jest w bardzo trudnej sytuacji życiowej.
Kochani!
Proszę was o modlitwę w intencji 15-letniej Julki, koleżanki mojego brata, która popełniła samobójstwo oraz za jej rodzinę...
Dostałem właśnie wiadomość z prośbą o modlitwę:
To jest prosba mojej kolezanki.
Dziekuje w jej imieniu.
Hej, moj czternastoletni siostrzeniec Patryk kilka dni temu dowiedzial sie, ze ma guza mozgu. Dzisiaj otrzymalismy informacje od lekarzy, ze moze to byc najgorsza postac raka, a operacja, ktora odbedzie sie na poczatku tygodnia da rokowania ile w takim przypadku zostalo mu zycia. My jednak bardziej, niz opinii lekarzy ufamy Panu Bogu i dlatego prosze w imieniu swoim i calej mojej rodziny o szturm do nieba w jego intencji. Przeslij dalej tego smsa osobie, ktora rowniez bedzie mogla otoczyc Patryka modlitwa. Dziekuje
Bardzo proszę Was o modlitwę o powrót do zdrowia dla Grażyny - mamy mojego rocznikowego współbrata - br. Olka, która jest w szpitalu w ciężkim stanie i za jej rodzinę - o siły w tym trudnym czasie.
Dotarła do mnie prośba w intencji znajomej współbrata:
Agnieszka, w wieku 36 lat, ma agresywnego raka żołądka - prawie umiera. Ma 3 dzieci. Tylko cud może ją uratować, dlatego bardzo proszę o modlitwę.
Kochani, błagam was o modlitwę za mnie i za przełożonych - o rozwiązanie trudnej sprawy zgodnie z wolą Bożą. .....
Wiem, że mało kto tu ostatnio zagląda, ale jeśli ktoś przeczyta ten post, proszę, niech westchnie do Boga za mnie. ...