Od Poniedzia³ku 16 marca br. rusza akcja "GG z Nieba" oczywi¶cie pod patronatem naszego forum.
Polega to na tym ¿e codziennie w formie wiadomo¶ci na gg bêd± przychodzic 2 cytaty z my¶l± na dany dzieñ z Pisma ¦wiêtego i cytat jakiej¶ ¶wietej osoby
Chêtni mog± siê zapisywaæ przez PW lub bezpo¶redni na gg Promyczka lub moim
Jesli ktos ma do tego jakie¶ pomys³y czy sugestie to ¶mia³o
Moderator!
ja ju¿ jako pierwsza jestem w znajomych na nk
Gość
osób jest coraz wiêcej Chocia¿by na nk
Gość
ca³kiem fajny pomys³ piszê siê na to;)
Gość
Oki..ju¿ ciê dopisa³am.. zaczynamy ju¿ w poniedzia³ek
Gość
Promyczku, ja te¿ jestem chêtna
Gość
Ja równie¿.
Gość
Oki dopiszê was
Gość
mogê pomóc w rozsy³aniu...
Gość
Wiesz co..na razie umówi³am siê z Tersk± ..i bêdziemy rozsy³aæ..ale jak bêdzie potrzebna pomoc to damy znaæ Na razie dajemy sobie radê
Jest równie¿ co¶ takiego w formie sms :-)
Sms z nieba: http://www.4800sekund.kdm.pl/?go=slowo
Gość
Wiemy..nasz pomys³ jest na bazie tego
Użytkownik
ja te¿ chcê
Gość
Ju¿ was dopisa³am
Gość
I teraz tylko trzeba do jutra poczekaæ
Gość
Kasia K napisał:
Jest równie¿ co¶ takiego w formie sms :-)
Sms z nieba: http://www.4800sekund.kdm.pl/?go=slowo
Kto wie jaki koszt jest tej us³ugi?
to chyba zalezy od sieci bo w niektórych za darmo a chyba która¶ sieæ ma p³atne...
Gość
Ja te¿ dostajê sms..wys³a³am jednego o tre¶ci "Zgoda" i dostajê teraz codziennie my¶li... zap³aci³am grosza bo mam pakiet do Orange
Gość
Hm, a ja bym chcia³a w tym miejscu podziêkowaæ wszystkim zaanga¿owanym w to dzie³o. Z pewno¶ci± wymaga to sporo wysi³ku i czasu, aby móc rozes³aæ te wszystkie wiadomo¶ci... To kawa³ naprawdê piêknej roboty, i wielkie dziêki dla pomys³odawców i wykonawców
Gość
No to ja i Tereska mo¿emy chyba spocz±æ na laurach ¯art..dziêkujê,¿e kto¶ to doceni³ A¿ chcê siê dalej s³aæ..bo pracy sporo Ja pragnê przeprosiæ Tereskê,¿e czasem musi i za mnie s³aæ..ale po maturze siê zrewan¿uje
A i tak na marginesie..codziennie wysy³amy ok 200 wiadomo¶ci Ale ludzie siê nadal zg³aszaj±