Od Poniedziałku 16 marca br. rusza akcja "GG z Nieba" oczywiście pod patronatem naszego forum.
Polega to na tym że codziennie w formie wiadomości na gg będą przychodzic 2 cytaty z myślą na dany dzień z Pisma Świętego i cytat jakiejś świetej osoby
Chętni mogą się zapisywać przez PW lub bezpośredni na gg Promyczka lub moim
Jesli ktos ma do tego jakieś pomysły czy sugestie to śmiało
Moderator!
ja już jako pierwsza jestem w znajomych na nk
Gość
osób jest coraz więcej Chociażby na nk
Gość
całkiem fajny pomysł piszę się na to;)
Gość
Oki..już cię dopisałam.. zaczynamy już w poniedziałek
Gość
Promyczku, ja też jestem chętna
Gość
Ja również.
Gość
Oki dopiszę was
Gość
mogę pomóc w rozsyłaniu...
Gość
Wiesz co..na razie umówiłam się z Terską ..i będziemy rozsyłać..ale jak będzie potrzebna pomoc to damy znać Na razie dajemy sobie radę
Jest również coś takiego w formie sms :-)
Sms z nieba: http://www.4800sekund.kdm.pl/?go=slowo
Gość
Wiemy..nasz pomysł jest na bazie tego
Użytkownik
ja też chcę
Gość
Już was dopisałam
Gość
I teraz tylko trzeba do jutra poczekać
Gość
Kasia K napisał:
Jest również coś takiego w formie sms :-)
Sms z nieba: http://www.4800sekund.kdm.pl/?go=slowo
Kto wie jaki koszt jest tej usługi?
to chyba zalezy od sieci bo w niektórych za darmo a chyba któraś sieć ma płatne...
Gość
Ja też dostaję sms..wysłałam jednego o treści "Zgoda" i dostaję teraz codziennie myśli... zapłaciłam grosza bo mam pakiet do Orange
Gość
Hm, a ja bym chciała w tym miejscu podziękować wszystkim zaangażowanym w to dzieło. Z pewnością wymaga to sporo wysiłku i czasu, aby móc rozesłać te wszystkie wiadomości... To kawał naprawdę pięknej roboty, i wielkie dzięki dla pomysłodawców i wykonawców
Gość
No to ja i Tereska możemy chyba spocząć na laurach Żart..dziękuję,że ktoś to docenił
Aż chcę się dalej słać..bo pracy sporo
Ja pragnę przeprosić Tereskę,że czasem musi i za mnie słać..ale po maturze się zrewanżuje
A i tak na marginesie..codziennie wysyłamy ok 200 wiadomości Ale ludzie się nadal zgłaszają