Gość
Poszukujê osób, które maj± konto na Barce... in chc± mi pomóc
Mo¿e kto¶ siê znajdzie?
Gość
Ja mam i mogê pomóc, je¶li bêdê potrafi³a
Gość
dziêkujê wam kochane. Chodzi o to, ¿e wczoraj wyrejestrowa³am siê z tego forum a jestem w Ró¿y barki i nie mogê teraz napisaæ posta aby mnie wykre¶liæ i chcia³abym prosiæ czy kto¶ móg³by to napisaæ w moim imieniu?
Wierna Mi³o¶ci
Szukaj±ca Boga a jak siê wyrejestrowaæ z Barki, bo jako¶ nie mogê tego znale¼æ?
Szukaj±ca Boga napisa³am post na barce, w twojej sprawie.
Ostatnio edytowany przez Rubinka (2010-07-01 11:28:48)
Gość
dziêkujê Ci bardzo
a co do wyrejestrowania to trzeba napisaæ w tej sprawie do administratorów ja pisa³am do s.Jany
Bóg zap³aæ
P.S. a na Barce jestem olcia 19241 jak co¶
Ostatnio edytowany przez szukajaca Boga (2010-07-01 11:38:20)
Wierna Mi³o¶ci
Poprawi³am nick by by³o wiadomo.
Gość
bardzo Ci dziêkujê i wszystkim Wam za chêæ pomocy
Gość
ja tez jestem na BARCE - i tez tak sie nazywam - swieczka
s. Maksymilla
No to jak ju¿ temat od¶wie¿ony: mnie te¿ mo¿ecie znale¼æ na Barce pod tym samym nickiem I ogólnie zachêcam do rejestracji na tym forum, jest ono bardziej rozbudowane i mo¿na tam znale¼æ du¿o opinii na ró¿ne tematy
Ostatnio edytowany przez sanderka1000 (2011-02-17 22:30:39)
Bo On jest dobry, bardzo dobry...
Gość
Te¿ jestem tam zarejestrowana aczkolwiek rzadko tam bywam. Jednak wolê FURTÊ. Zgadza siê jest tam mnóstwo warto¶ciowych rzeczy, ale czasem gdy mamy nadmiar nie potrafimy z tego korzystaæ (bynajmniej ja tak mam) a tutaj jest taka "kameralna" atmosfera i ³atwiej siê odnale¼æ Ale to tylko taka moja dygresja
Gość
I ja jestem tam, pod nickiem shy girl
Gość
Ja te¿ tam jestem- mój nick jest taki sam jak tu tylko pisany ma³a liter± helena
Florystka
A ja na Barce jestem B.ata
Gość
Od¶wie¿aj±c w±tek mam tak± ma³± dygresjê-pytanie... W sumie to chyba retoryczne...
Czy tylko ja mam wra¿enie takiego ch³odnego traktowania u¿ytkowników na Barce? Jako¶ trudno mi siê tam zaaklimatyzowaæ... Stagnacja tam podobna troszkê jak tu... Ale tam jakby co¶ odstrasza, nie wiem czemu.
Na Furcie bêdê chyba a¿ do wst±pienia, tak mi tu dobrze A na Barce bêdê chyba pisaæ wymagany post raz na dwa lata...
Gość
Te¿ jestem na Barcem, jednak wolê furtê, tu jest tak..hmm.. rodzinniej ? Oczywi¶cie nie ubli¿aj±c barce ;-)
Gość
Oczywi¶cie, sam pomys³ forum o takiej tematyce to co¶ piêknego Ale tu jest jako¶ tak cieplej i mniej urzêdowo (If you know what I mean )
te¿ jestem na Barce. nick który nie wielu siê podoba ZycieJestPiekne
Gość
ale ¿ycie jest piêkne! Powinni¶my jako katolicy o tym ¶wiadczyæ wiêc Twój nick mi siê podoba