Gość
Poszukuję osób, które mają konto na Barce... in chcą mi pomóc
Może ktoś się znajdzie?
Gość
Ja mam i mogę pomóc, jeśli będę potrafiła
Gość
dziękuję wam kochane. Chodzi o to, że wczoraj wyrejestrowałam się z tego forum a jestem w Róży barki i nie mogę teraz napisać posta aby mnie wykreślić i chciałabym prosić czy ktoś mógłby to napisać w moim imieniu?
Wierna Miłości
Szukająca Boga a jak się wyrejestrować z Barki, bo jakoś nie mogę tego znaleźć?
Szukająca Boga napisałam post na barce, w twojej sprawie.
Ostatnio edytowany przez Rubinka (2010-07-01 11:28:48)
Gość
dziękuję Ci bardzo
a co do wyrejestrowania to trzeba napisać w tej sprawie do administratorów ja pisałam do s.Jany
Bóg zapłać
P.S. a na Barce jestem olcia 19241 jak coś
Ostatnio edytowany przez szukajaca Boga (2010-07-01 11:38:20)
Wierna Miłości
Poprawiłam nick by było wiadomo.
Gość
bardzo Ci dziękuję i wszystkim Wam za chęć pomocy
Gość
ja tez jestem na BARCE - i tez tak sie nazywam - swieczka
s. Maksymilla
No to jak już temat odświeżony: mnie też możecie znaleźć na Barce pod tym samym nickiem I ogólnie zachęcam do rejestracji na tym forum, jest ono bardziej rozbudowane i można tam znaleźć dużo opinii na różne tematy
Ostatnio edytowany przez sanderka1000 (2011-02-17 22:30:39)
Bo On jest dobry, bardzo dobry...
Gość
Też jestem tam zarejestrowana aczkolwiek rzadko tam bywam. Jednak wolę FURTĘ. Zgadza się jest tam mnóstwo wartościowych rzeczy, ale czasem gdy mamy nadmiar nie potrafimy z tego korzystać (bynajmniej ja tak mam) a tutaj jest taka "kameralna" atmosfera i łatwiej się odnaleźć
Ale to tylko taka moja dygresja
Gość
I ja jestem tam, pod nickiem shy girl
Gość
Ja też tam jestem- mój nick jest taki sam jak tu tylko pisany mała literą helena
Florystka
A ja na Barce jestem B.ata
Gość
Odświeżając wątek mam taką małą dygresję-pytanie... W sumie to chyba retoryczne...
Czy tylko ja mam wrażenie takiego chłodnego traktowania użytkowników na Barce? Jakoś trudno mi się tam zaaklimatyzować... Stagnacja tam podobna troszkę jak tu... Ale tam jakby coś odstrasza, nie wiem czemu.
Na Furcie będę chyba aż do wstąpienia, tak mi tu dobrze A na Barce będę chyba pisać wymagany post raz na dwa lata...
Gość
Też jestem na Barcem, jednak wolę furtę, tu jest tak..hmm.. rodzinniej ? Oczywiście nie ubliżając barce ;-)
Gość
Oczywiście, sam pomysł forum o takiej tematyce to coś pięknego Ale tu jest jakoś tak cieplej i mniej urzędowo (If you know what I mean
)
też jestem na Barce. nick który nie wielu się podoba ZycieJestPiekne
Gość
ale życie jest piękne! Powinniśmy jako katolicy o tym świadczyć więc Twój nick mi się podoba