"Furta"

Ogłoszenie

Jest to forum powo³aniowe, którego celem jest wspólne d±¿enie do Pana Boga, szukanie Go, odkrywanie swego powo³ania..., a wiêc modlimy siê za siebie :)

1.U¿ywamy tylko jednego konta i nie tworzymy podobnych nicków ani avatarów.
2.Dbamy o jêzyk na forum. Nie u¿ywamy wulgaryzmów.
3.Szanujemy siê wzajemnie. Nie obra¿amy, nie oczerniamy, nie wy¶miewamy innych forumowiczów.
4.U¿ywamy ogólnie przyjêtych zasad kultury.
5.Wszelkie naruszenia regulaminu czy jakie¶ zaistnia³e konflikty powinny byæ zg³oszone administracji.
6 Nie piszemy krótkich postów typu: "ok.", "acha", "super" itd.
7.Nie tworzymy nowych w±tków, je¶li taki temat ju¿ istnieje, szukamy.
8.Kolor czerwony jest przeznaczony tylko dla administratorów i moderatorów forum.
9.Je¶li wklejamy co¶ z jakiego¶ ¼ród³a, wklejamy te¿ link lub piszemy sk±d to wziêli¶my, ¿eby nie naruszaæ praw autorskich.
10. Dbamy o porz±dek na forum. Staramy siê nie pisaæ posta pod postem, u¿ywamy funkcji "edytuj", wyj±tkiem mo¿e byæ od¶wie¿enie tematu.
11. W zwi±zku z przeprowadzanymi na forum porz±dkami, przynajmniej raz na rok trzeba napisaæ chocia¿ jeden post. Osoby nieaktywne bêd± usuwane z forum.

Rangi na forum s± jedynie symboliczne, nie maj± odzwierciedlenia w rzeczywisto¶ci.

#41 2014-01-20 21:21:01

Shikani

Anio³

Punktów :   

Re: Wakacyjne plany

Masz racje nie ma co planowaæ na przód. Bo jak to siê mówi  Cz³owiek planuje pan Bóg krzy¿uje . Ja te¿ nie wiem jak bd umnie po prostu ¿yje dniem i ufam panu ;D

#42 2014-06-13 20:10:49

Rita

Gość

Wakacje ju¿ za pasem... Ja nie chcê, buuuu U mnie zapowiada siê pracowicie
Byle przetrwaæ do lipca

#43 2014-06-14 10:06:46

hiacynta

Oazowiczka z powo³aniem zakonnym..?

48250746
Punktów :   

Lipiec I turnus- rekolekcje oazowe (¶l±sk), potem do Córek Bo¿ej Mi³o¶ci siê wybieram, w sierpniu do sanatorium w Gocza³kowicach.. A mo¿e jest tu jaki¶ katowicki stypendysta? bo mamy w Brennej wyjazd stypendystów i by³oby spotkanie w realu

''Powierz Panu sw± drogê i zaufaj Mu; On Sam bêdzie dzia³a³!'' Ps37,5

''Wszystkie Dzie³a Bo¿e dokonuj± siê powoli i w bólu, ale potem s± tym trwalsze i owocuj± tym wspanialej'' M.Teresa Gerhardinger- za³o¿ycielka SSND

#44 2014-06-14 11:36:09

Marzenak

wierna Panu- moderator

SkÄ…d: Dolny Slask,Ateny
Punktów :   17 

Olsztyn,Lublin i Paryz

BOGU MEMU UFAM ON PROWADZI MNIE

Na¶laduj Chrystusa-kochaj i s³u¿

#45 2014-08-05 11:01:11

Beatrice

Użytkownik

SkÄ…d: Lublin
Punktów :   

rekolekcje a potem mo¿e jeszcze jaki¶ wyjazd. zobaczy siê

#46 2017-03-09 19:45:27

thin

Użytkownik

Punktów :   

W tym roku planujê zwiedzaæ Ba³kany. Konkretnie Bo¶niê, Hercegowinê, Czarnogórê mo¿e nawet Macedoniê i Grecjê. Pewnie zaczniemy od Medziugorie . Ciekawa jestem ile czasu powinno siê przeznaczyæ na to sanktuarium. Potem w planie mamy Mauzoleum Piotra II Petrowicia-Niegosza oraz Monaster Ostrog. Dlaczego Ba³kany? Na wyjazd do Izraela mnie nie staæ. Chcieliby¶my wiêc poznaæ tereny opisane w Dziejach Apostolskich przez Tytusa. Znajomy by³ tam w ubieg³ym roku i by³ zaproszony na uroczysty obiad z okazji ich ¦wiêta Bogurodzicy. Gdyby kto¶ chcia³ tam siê wybraæ to trzeba pamiêtaæ o zielonej karcie i dodatkowo zakupiæ ubezpieczenie podró¿ne np w Uniqa - https://www.uniqa.pl/ubezpieczenia-dla-ciebie bo nasza karta EKUZ tam nas nie chroni.

Stopka forum

RSS