Gość
Ja w trym roku nie bra³am udzia³u...ale w tamtym tak:D Dosz³am do ogólnopolskiego W tym roku nie mam czasu...maturka
Gość
Ja te¿ matura, ale to mi w ¿aden sposób nie koliduje z niczym
Gość
Ja du¿o czasu w tamtym roku po¶wiêci³am na to...ca³e ferie...dlatego dosta³am siê na ogólnopolski( by³am2).. Widzê ze jeste¶ z archidiecezji ³ódzkiej... TAK JAK JA! To prze¶cignê³am ciê w tamtym roku Ale mam pocieszenie : by³e¶ bardzo blisko...wiem z potwierdzonych ¼róde³
Gość
4 miejsce. Ca³y miesi±c nie mog³em siê pozbieraæ ;(, a sk±d wiesz który by³em?
Gość
S³ysza³am od ks.Kujawina,¿e by³ ch³opak który ledwo siê nie za³apa³... ta dziewczyna która by³a trzecia to mia³a tylko jedn± odpowied¼ lepiej napisan± i to przes±dzi³o...ale d³ugo siê zastanawiali....
No juz sie dowiedzialam. Mam 1 miejsce w szkole choc na nastepnym etapie moze byc gorzej... wiec narazie jest radosc
Gość
U nas w szkole w tamtym roku to etap ten by³ fikcyjny...nawet siê nie uczy³am, a test zrobi³am w domu Ale szkolny etap to piku¶(ma³± konkurencja)... Diecezjalny jest ju¿ za to ciê¿ki. Trzymam za was kciuki. Mam nadzieje,¿e sukcesy osi±gniecie wiêksze ni¿ ja.... czyli pierwsza 10
dzieki przydadza sie
w tamtym roku w diecezjalnym to 12 miejsce bylo tak mi sie cos przypomina wiec mam nadzieje ze gorzej nie bedzie
Gość
Bêdzie lepiej ! Co najmniej 3 Ja mia³am na diecezjalnym jak ju¿ wspomina³am 2
Gość
A ja sobie kupi³am dzisiaj gitarê elektryczn±, normalnie dobrze ¿e sz³am z kole¿ank±, bo inaczej z 5 razy wpad³abym od samochód z tej rado¶ci. Co prawda tata zareagowa³ najgorzej i na razie milczy, ale my¶lê, ¿e sie jeszcze przekona do mojego kolejnego "wyrzucenia pieniêdzy w b³oto". I jak to uj±³ "nadchodz± dla mnie ciê¿kie czasy", czyli suchy chleb i woda Ale dla Jezusa, przyjació³ i gitary- wszystko
Gość
Co do gitary...to moja siostrzyczka ma mnie uczyæ graæ w czêstochowie...to dopiero bêdzie ubaw
Gość
ja siê uczy³am w domu (mama mi trochê pomaga³a), wiêc wspó³czujê rodzicom, ¿e musieli przez X miesiêcy s³uchaæ jak zmieniam tylko dwa chwyty (oj ciê¿ko by³o, ciê¿ko...)
a niedawno znajoma, która uczy teraz w szkole muzycznej gitary, gratulowa³a mi determinacji w nauce, ¿ezrobi³am ooooogromne postêpy
Gość
No jak mi tata gitarê kupi³ to by³a jazda mia³am jakie¶ 10 lat, zapa³ niesamowity i... siê nauczy³am I tak sobie gram, a¿ w koñcu nadszed³ dzieñ, w którym zda³am sobie sprawê, ze czas przerzuciæ siê na mocniejszy sprzêt Szkoda tylko ¿e wzmacniacza jeszcze nie mam wtedy dopiero bêdzie siê dzia³o...
Gość
ja jak ju¿ to przerzuci³abym siê na elektroakustyka, ale sk±d wzi±æ kasê... mo¿e sobie w sierpniu na osiemnastkê za¿yczê...
na razie gram na klasyku, i jestem zadowolona, ale mi siê kolejna struna przeciera...
Gość
Ja Ciê nauczê Bêdziesz rzêpoliæ nie¼le
Gość
To ja wam napiszê ¿e skompletowa³am ju¿ ca³e osprzêtowanie do Blue Mary (tak ma na imiê moja gitara elektryczna )
A ju¿ jutro wyje¿d¿am na caaa³y tydzieñ
mam tylko ma³y lêk, bo jadê z dzieciaczkami i tam bêdziemy musieli sobie sami gotowaæ a mnie od kuchni z daleka umiem zrobiæ tylko pizzê ;p i herbatê
Gość
wiecie co... podzielê siê z wami moj± rado¶ci±
Od niedzieli na szyi nosze ju¿ inny medalik - aspirancki
Przyjê³am aspirat w domu prowincjalnym w Warszawie, z r±k Matki Generalnej Zgromadzenia Sióstr Naj¶wiêtszej Rodziny z Nazaretu
No i mam jeszcze ma³± czarna ksi±¿eczkê, w której na pierwszej stronie jest tekst: "do u¿ytku Sióstr Naj¶wiêtszej Rodziny z Nazaretu"
Jestem przeszczê¶liwa, bo znalaz³am swój Dom, ¿e mog³am postawiæ ten pierwszy krok
Gość
Cieszê siê Twoim szczê¶ciem!
Gość
i ja cieszê siê razem z Wami! szczególnie z Tob± Caritas! Z modlitw± +