"Furta"

Ogłoszenie

Jest to forum powo³aniowe, którego celem jest wspólne d±¿enie do Pana Boga, szukanie Go, odkrywanie swego powo³ania..., a wiêc modlimy siê za siebie :)

1.U¿ywamy tylko jednego konta i nie tworzymy podobnych nicków ani avatarów.
2.Dbamy o jêzyk na forum. Nie u¿ywamy wulgaryzmów.
3.Szanujemy siê wzajemnie. Nie obra¿amy, nie oczerniamy, nie wy¶miewamy innych forumowiczów.
4.U¿ywamy ogólnie przyjêtych zasad kultury.
5.Wszelkie naruszenia regulaminu czy jakie¶ zaistnia³e konflikty powinny byæ zg³oszone administracji.
6 Nie piszemy krótkich postów typu: "ok.", "acha", "super" itd.
7.Nie tworzymy nowych w±tków, je¶li taki temat ju¿ istnieje, szukamy.
8.Kolor czerwony jest przeznaczony tylko dla administratorów i moderatorów forum.
9.Je¶li wklejamy co¶ z jakiego¶ ¼ród³a, wklejamy te¿ link lub piszemy sk±d to wziêli¶my, ¿eby nie naruszaæ praw autorskich.
10. Dbamy o porz±dek na forum. Staramy siê nie pisaæ posta pod postem, u¿ywamy funkcji "edytuj", wyj±tkiem mo¿e byæ od¶wie¿enie tematu.
11. W zwi±zku z przeprowadzanymi na forum porz±dkami, przynajmniej raz na rok trzeba napisaæ chocia¿ jeden post. Osoby nieaktywne bêd± usuwane z forum.

Rangi na forum s± jedynie symboliczne, nie maj± odzwierciedlenia w rzeczywisto¶ci.

#21 2009-01-10 11:54:54

Promyczek dla Nieba:)

Gość

Re: Humory:D

Ja w trym roku nie bra³am udzia³u...ale w tamtym tak:D Dosz³am do ogólnopolskiego W tym roku nie mam czasu...maturka

#22 2009-01-10 11:56:59

Nomines

Gość

Ja te¿ matura, ale to mi w ¿aden sposób nie koliduje z niczym

#23 2009-01-10 12:01:09

Gość

Ja du¿o czasu w tamtym roku po¶wiêci³am na to...ca³e ferie...dlatego dosta³am siê na ogólnopolski( by³am2).. Widzê ze jeste¶ z archidiecezji ³ódzkiej... TAK JAK JA! To prze¶cignê³am ciê w tamtym roku Ale mam pocieszenie : by³e¶ bardzo blisko...wiem z potwierdzonych ¼róde³

#24 2009-01-10 12:13:43

Nomines

Gość

4 miejsce. Ca³y miesi±c nie mog³em siê pozbieraæ ;(, a sk±d wiesz który by³em?

#25 2009-01-10 12:48:14

Gość

S³ysza³am od ks.Kujawina,¿e by³ ch³opak który ledwo siê nie za³apa³... ta dziewczyna która by³a trzecia to mia³a tylko jedn± odpowied¼ lepiej napisan± i to przes±dzi³o...ale d³ugo siê zastanawiali....

#26 2009-01-13 16:21:30

Tereska

Matka Generalna

4150737
Punktów :   

No juz sie dowiedzialam. Mam 1 miejsce w szkole choc na nastepnym etapie moze byc gorzej... wiec narazie jest radosc

"Nie ma nas, jestem ja i nabita lufka.
I spust daj do g³owy albo daj spust emocjom
w sumie obydwie opcje mnie wykoñcz±.
Jestem sama i starczy bo tylko bóg wie ¿e sama w sobie przeprowadzam najwiêksze k³ótnie.
Dla ciebie okej, ale nie jestem kim¶ kogo widzisz.
Na twarzy zero zmartwieñ, w ¶rodku kawa³ zimnej bry³y."

#27 2009-01-13 16:44:25

Gość

U nas w szkole w tamtym roku to etap ten by³ fikcyjny...nawet siê nie uczy³am, a test zrobi³am w domu Ale szkolny etap to piku¶(ma³± konkurencja)... Diecezjalny jest ju¿ za to ciê¿ki. Trzymam za was kciuki. Mam nadzieje,¿e sukcesy osi±gniecie wiêksze ni¿ ja.... czyli pierwsza 10

#28 2009-01-13 17:02:06

Tereska

Matka Generalna

4150737
Punktów :   

dzieki przydadza sie
w tamtym roku w diecezjalnym to 12 miejsce bylo tak mi sie cos przypomina wiec mam nadzieje ze gorzej nie bedzie

"Nie ma nas, jestem ja i nabita lufka.
I spust daj do g³owy albo daj spust emocjom
w sumie obydwie opcje mnie wykoñcz±.
Jestem sama i starczy bo tylko bóg wie ¿e sama w sobie przeprowadzam najwiêksze k³ótnie.
Dla ciebie okej, ale nie jestem kim¶ kogo widzisz.
Na twarzy zero zmartwieñ, w ¶rodku kawa³ zimnej bry³y."

#29 2009-01-13 17:19:03

Gość

Bêdzie lepiej ! Co najmniej 3 Ja mia³am na diecezjalnym jak ju¿ wspomina³am 2

#30 2009-02-03 21:26:02

Rita

Gość

A ja sobie kupi³am dzisiaj gitarê elektryczn±, normalnie dobrze ¿e sz³am z kole¿ank±, bo inaczej z 5 razy wpad³abym od samochód z tej rado¶ci. Co prawda tata zareagowa³ najgorzej i na razie milczy, ale my¶lê, ¿e sie jeszcze przekona do mojego kolejnego "wyrzucenia pieniêdzy w b³oto". I jak to uj±³ "nadchodz± dla mnie ciê¿kie czasy", czyli suchy chleb i woda Ale dla Jezusa, przyjació³ i gitary- wszystko

#31 2009-02-04 10:17:46

Gość

Co do gitary...to moja siostrzyczka ma mnie uczyæ graæ w czêstochowie...to dopiero bêdzie ubaw

#32 2009-02-04 13:04:59

Caritas

Gość

ja siê uczy³am w domu (mama mi trochê pomaga³a), wiêc wspó³czujê rodzicom, ¿e musieli przez X miesiêcy s³uchaæ jak zmieniam tylko dwa chwyty (oj ciê¿ko by³o, ciê¿ko...)
a niedawno znajoma, która uczy teraz w szkole muzycznej gitary, gratulowa³a mi determinacji w nauce, ¿ezrobi³am ooooogromne postêpy

#33 2009-02-04 17:49:07

Rita

Gość

No jak mi tata gitarê kupi³ to by³a jazda mia³am jakie¶ 10 lat, zapa³ niesamowity i... siê nauczy³am I tak sobie gram, a¿ w koñcu nadszed³ dzieñ, w którym zda³am sobie sprawê, ze czas przerzuciæ siê na mocniejszy sprzêt Szkoda tylko ¿e wzmacniacza jeszcze nie mam wtedy dopiero bêdzie siê dzia³o...

#34 2009-02-04 20:23:41

Caritas

Gość

ja jak ju¿ to przerzuci³abym siê na elektroakustyka, ale sk±d wzi±æ kasê... mo¿e sobie w sierpniu na osiemnastkê za¿yczê...
na razie gram na klasyku, i jestem zadowolona, ale mi siê kolejna struna przeciera...

#35 2009-04-07 08:05:08

Gość

Ja Ciê nauczê Bêdziesz rzêpoliæ nie¼le

#36 2009-08-15 17:17:51

Rita

Gość

To ja wam napiszê ¿e skompletowa³am ju¿ ca³e osprzêtowanie do Blue Mary (tak ma na imiê moja gitara elektryczna )
A ju¿ jutro wyje¿d¿am na caaa³y tydzieñ
mam tylko ma³y lêk, bo jadê z dzieciaczkami i tam bêdziemy musieli sobie sami gotowaæ a mnie od kuchni z daleka umiem zrobiæ tylko pizzê ;p i herbatê

#37 2009-10-14 14:10:27

Caritas

Gość

wiecie co... podzielê siê z wami moj± rado¶ci±

Od niedzieli na szyi nosze ju¿ inny medalik - aspirancki
Przyjê³am aspirat w domu prowincjalnym w Warszawie, z r±k Matki Generalnej Zgromadzenia Sióstr Naj¶wiêtszej Rodziny z Nazaretu
No i mam jeszcze ma³± czarna ksi±¿eczkê, w której na pierwszej stronie jest tekst: "do u¿ytku Sióstr Naj¶wiêtszej Rodziny z Nazaretu"
Jestem przeszczê¶liwa, bo znalaz³am swój Dom, ¿e mog³am postawiæ ten pierwszy krok

#38 2009-10-14 14:53:05

Szukaj±ca

Gość

Cieszê siê Twoim szczê¶ciem!

#39 2009-10-14 14:57:56

Me@

"Podró¿ na wschód..."

Punktów :   

Alleluja !

" Postaw , Panie, stra¿ przy moich ustach