Gratulujê odwa¿nej decyzji
Gdy tylko bêdziesz mog³a, daj nam czasem znaæ na forum, jak Ci ¿ycie zakonne up³ywa )
Super . Pozdrawiam.
"Wierzyæ - to znaczy nawet siê nie pytaæ,
jak d³ugo jeszcze mamy i¶æ po ciemku."
ks. Jan Twardowski
Wierna Mi³o¶ci
Na pewno nie raz tu bêdê zagl±daæ.
Gość
No ja na pewno nie ale bêdê o Was pamiêtaæ
Gość
dziewczyny, trzymajcie siê ciep³o i pamiêtajcie o nas
my o Was zawsze bêdziemy pamiêtaæ
Gość
pa, pamietaæ bede was w modlitwie, trzymajcie sie ciep³o
Gość
Do¶æ dawno mnie tu nie by³o, wiêc nie my¶lcie dziewczyny, ¿e nie chcia³am siê z Wami po¿egnaæ
Ale¿ siê ucieszy³am kiedy przeczyta³am Wasze posty Gratulujê i podziwiam. Jezus Was tak poprowadzi³- czyli tego chce dla Was i tam bêdziecie szczê¶liwe Ogarniam Was modlitw± (jak dobrze pójdzie w dniu wst±pienia Rubinki bêdê na rekolekcjach, a w dniu wst±pienia aniji na pielgrzymce) wiêc bêdê pamiêtac CHWA£A PANU!
Wierna Mi³o¶ci
Dziêkujê za wasz± pamiêæ. Juto ju¿ w po³udnie wyje¿d¿am i czeka mnie d³uga i mêcz±ca droga.
Pozdrawiam Wszystkich i pamiêtam.
Ania
Gość
Szerokiej drogi, my¶lê, ¿e kiedy ju¿ dotrzesz do celu to bêdzie on nagrod± za wszelkie trudy podró¿y I nie mówiê ¿egnaj, skoro bêdziesz tutaj zagl±daæ, czyli do zoba
Gość
¯egnajcie i do zobaczenia
Gość
Rubinko niech Ciê Pan prowadzi
I do zobaczenia...
Kochane
Czasami przychodz± chwile po¿egnañ Jednak ja nie powiem '¿egnajcie', ale 'do zobaczenia'. Wczoraj wróci³am z rekolekcji oazowych, pod odpowiednim kierownictwem wiele rzeczy przemy¶la³am, troszkê u³o¿y³am i muszê opu¶ciæ Furtê . Czas zmierzyæ siê z ¿yciem na powa¿nie, nabraæ trochê dystansu i pój¶æ czysto za Panem Bogiem. Kiedy¶ jeszcze pewnie do Was zagl±dnê, dam znaæ co u mnie, a mo¿e powrócê do tego forum na sta³e.
Dziêkujê za wszystkie Wasze posty, Wasz± obecno¶æ, mi³e s³owa, ciep³e gesty.
W ka¿dej sprawie mo¿na do mnie pisaæ na gg - 5743150.
Niech Was Pan b³ogos³awi i strze¿e,
Niechaj Pan daje pokój Wam.
On mi³o¶ci± nape³nia serca Wasze,
Zawsze z Wami jest.
Do napisania
"Wierzyæ - to znaczy nawet siê nie pytaæ,
jak d³ugo jeszcze mamy i¶æ po ciemku."
ks. Jan Twardowski
Gość
Dziêki Aniu za te wszystkie s³owa Fajnie, ¿e przez ten czas by³a¶ z nami. Pamiêtaj, ¿e zawsze na Ciebie czekamy i jak tylko zechcesz- wbijaj na Furtê a w razie problemów- moje gadu zawsze podane i pisz 3maj siê Pana!
Gość
Aniu, trzymaj siê kochana
Równie¿ dziêkujê Ci za ka¿de s³owo.
Gość
Pa Aniu
Powodzenia
Gość
pa, pa...
Gość
Pa i do napisania
Użytkownik
có¿ chyba nadchodzi pora bym i ja siê po¿egna³a... co prawda jestem w domu jeszcze przez 2 tygodnie, ale nie wiem czy ostatnio nie mam sta³ego dostêpu do internetu, wiêc nie wiem czy uda mi siê jeszcze wej¶c na Furtê... rado¶c z realizacji powo³ania wype³nia ca³± mnie, wiêc ju¿ nieraz tu o tym pisa³am... ale gdyby kto¶ nie doczyta³, a mia³by ochotê pocieszyc siê trochê wraz ze mn±... 3 wrze¶nia zaczynam aspirantat w Zgromadzeniu Córek Maryi Wspomo¿ycielki czyli tzw. sióstr salezjanek... dziêkujê wam za wszystko co pisa³y¶cie/li¶cie na tym forum... spêdzi³am tu 2 i pó³ roku i bardzo mnie to ubogaci³o mo¿e uda mi siê czasami tu zagl±dac, wtedy na pewno siê odezwê... polecam siê waszym modlitwom i obiecujê to samo. ¶ciskam mocno !
Gość
My te¿ dziekujemy, znaczy ja
Powodzenia
W modlitwie
PAX
s. Maksymilla
B³ogos³awieñstwa Bo¿ego na nowej drodze ¿ycia! Wracaj do nas jak tylko bêdziesz mog³a
Bo On jest dobry, bardzo dobry...
Gość
Siostrzyczko, ja równie¿ dziêkujê Ci za wszystko czym siê z nami dzieli³a¶ i cieszê siê bardzo, ¿e Ty siê cieszysz i ¿e Bóg siê cieszy, ¿e wstêpujesz.
Powodzenia