Gość
Wiem ,ze tytuł kojarzy sie jednoznacznie z tym ,że bedą tu umieszczone kawały(mniej lub bardziej smieszne) ale...Pomysłam ,ze moglybysmy tutaj zamieszczać swoje "stany duszy" te badziej przyziemne jak"ciesze sie bo... zaliczyłam rok "np:D bądź mniej radosne np" jest źle bo nie zaliczyłam roku"
Ale głównie te dotyczące naszej wiary wzlotów i upadków... naszych dobrych wieści... A umieszczam właśńie tutaj ten wątek bo chce sie z wami podzielic radosną nowiną a mianowicie ..... tadam.... od stycznia ide do klasztoru:D
a dokładnie do Nazaretu:D
no to teraz już wiecie co możemu tutaj zamieszczać (to tylko Przykłąd ale:)
pozdrawiam z pamiecią w modlitwie....
Gość
Gratulacje
I wszystkiego dobrego na tej pięknej, ale i trudnej drodze życia
Dla Niego warto...
Ostatnio edytowany przez Rita (2008-12-03 18:42:22)
Gość
odPasterza - nieziemsko ci zazdroszcze.... to taka pozytywna zazdrość
cieszę się, że ci się udaje i wogóle... sama cały czas czekam - jeżeli Pan Bóg pozwoli to za kilka miesięcy zmienię medalik (na aspirancki
) pozdrów s. Jolantę od takiej Magdy, co ją poznała w Częstochowie w sierpniu, może mnie jeszcze pamięta, a zawdzięczam jej, że miałam dach nad głową na jedną noc...
a nawiasem... zapraszam na www.nazaretanki.pl/dmn tam są zdjęcia nowych sióstr postulantek ze Żdżar (prowincja warszawska, czyli ta "moja", znam kilka znich, i bardzo się ciesze, że tam są, że są takie uśmiechnięte i szczęśliwe...
a jeśli chodzi o jeszcze bardziej przyziemne sprawy... dostałam 4 ze sprawdzianu testowego z matmy (do tej pory miałam z pięć jedynek i jedną dwójkę)... nastrzelałam tam porządnie, nauczyciel dzisiaj przy oddawaniu się na mnie gapił, a potem zapytał, czy byłabym w stanie jeszcze raz to napisać
Gość
a byłabyś?
Gość
nie wiem ile bym tym razem ustrzeliła...
Gość
Gość
A ja mam fantastyczny nastrój, bo wczoraj kolędowaliśmy a dziś byłam na próbie scholi w salce teatralnej, cudowne miejsce, bawiłam się kolorowym światełkiem, śpiewaliśmy i było tak faaajnie
Dobra, tyle mojego zaśmiecania
Gość
zaśmiecaj tak dalej
Użytkownik
jestem za zaśmiecajmy ile się da! przecież śmieci też bywają wartościowe, nie?
Gość
no tak, recykling w modzie
no ja co do szkoly to sie nie ciesze bo nie bylam zagrozona z fizyki a dostalam 1 i tera jeste to samo z niemieckiego. Po swietach troche sobie odpuscilam i teraz sa skutki...
Gość
No cóż.... mój nauczyciel w podstawówce powtarzał..."uczeń bez jedynki to jak żołnież bez karabinu":d mnie tam to powiedzenie wtedy baaardzo pasowało
hehe u mnie tak babcia mowila
a startowal ktos moze w tegorocznej olimpiadzie teologicznej?
Gość
To ja ponawiam to pytanie w tym roku. Brał ktoś w tym roku udział w Olimpiadzie Teologii Katolickiej?
Ja bralam, a widze ze ty Nomines chyba tez tak?
Gość
Ja brałem w tym i zeszłym, jestem w 2 etapie, a w tamtym roku zabrakł mi 1 pkt do finału ;(
Ja w tamtym zatrzymalam sie na diecezjalnym. W tym roku jeszcze niewiem bo od tamtego czasu nie widzialam ksiedza choc kiepsko to widze bo byla wieksza konkurencja...
Gość
Jak chcesz odp. to napisz e-mail na prive.
juz mam i z punktow mi wyszlo kolo 45 teraz zalezy jak inni mieli
Gość
ja 50 ;/, ale I miejsce
Ostatnio edytowany przez Nomines (2009-01-10 11:18:55)