Gość
Wiem ,ze tytu³ kojarzy sie jednoznacznie z tym ,¿e bed± tu umieszczone kawa³y(mniej lub bardziej smieszne) ale...Pomys³am ,ze moglybysmy tutaj zamieszczaæ swoje "stany duszy" te badziej przyziemne jak"ciesze sie bo... zaliczy³am rok "np:D b±d¼ mniej radosne np" jest ¼le bo nie zaliczy³am roku"
Ale g³ównie te dotycz±ce naszej wiary wzlotów i upadków... naszych dobrych wie¶ci... A umieszczam w³a¶ñie tutaj ten w±tek bo chce sie z wami podzielic radosn± nowin± a mianowicie ..... tadam.... od stycznia ide do klasztoru:D a dok³adnie do Nazaretu:D
no to teraz ju¿ wiecie co mo¿emu tutaj zamieszczaæ (to tylko Przyk³±d ale:)
pozdrawiam z pamieci± w modlitwie....
Gość
Gratulacje
I wszystkiego dobrego na tej piêknej, ale i trudnej drodze ¿ycia
Dla Niego warto...
Ostatnio edytowany przez Rita (2008-12-03 18:42:22)
Gość
odPasterza - nieziemsko ci zazdroszcze.... to taka pozytywna zazdro¶æ cieszê siê, ¿e ci siê udaje i wogóle... sama ca³y czas czekam - je¿eli Pan Bóg pozwoli to za kilka miesiêcy zmieniê medalik (na aspirancki ) pozdrów s. Jolantê od takiej Magdy, co j± pozna³a w Czêstochowie w sierpniu, mo¿e mnie jeszcze pamiêta, a zawdziêczam jej, ¿e mia³am dach nad g³ow± na jedn± noc...
a nawiasem... zapraszam na www.nazaretanki.pl/dmn tam s± zdjêcia nowych sióstr postulantek ze ¯d¿ar (prowincja warszawska, czyli ta "moja", znam kilka znich, i bardzo siê ciesze, ¿e tam s±, ¿e s± takie u¶miechniête i szczê¶liwe...
a je¶li chodzi o jeszcze bardziej przyziemne sprawy... dosta³am 4 ze sprawdzianu testowego z matmy (do tej pory mia³am z piêæ jedynek i jedn± dwójkê)... nastrzela³am tam porz±dnie, nauczyciel dzisiaj przy oddawaniu siê na mnie gapi³, a potem zapyta³, czy by³abym w stanie jeszcze raz to napisaæ
Gość
a by³aby¶?
Gość
nie wiem ile bym tym razem ustrzeli³a...
Gość
Gość
A ja mam fantastyczny nastrój, bo wczoraj kolêdowali¶my a dzi¶ by³am na próbie scholi w salce teatralnej, cudowne miejsce, bawi³am siê kolorowym ¶wiate³kiem, ¶piewali¶my i by³o tak faaajnie
Dobra, tyle mojego za¶miecania
Gość
za¶miecaj tak dalej
Użytkownik
jestem za za¶miecajmy ile siê da! przecie¿ ¶mieci te¿ bywaj± warto¶ciowe, nie?
Gość
no tak, recykling w modzie
no ja co do szkoly to sie nie ciesze bo nie bylam zagrozona z fizyki a dostalam 1 i tera jeste to samo z niemieckiego. Po swietach troche sobie odpuscilam i teraz sa skutki...
Gość
No có¿.... mój nauczyciel w podstawówce powtarza³..."uczeñ bez jedynki to jak ¿o³nie¿ bez karabinu":d mnie tam to powiedzenie wtedy baaardzo pasowa³o
hehe u mnie tak babcia mowila
a startowal ktos moze w tegorocznej olimpiadzie teologicznej?
Gość
To ja ponawiam to pytanie w tym roku. Bra³ kto¶ w tym roku udzia³ w Olimpiadzie Teologii Katolickiej?
Ja bralam, a widze ze ty Nomines chyba tez tak?
Gość
Ja bra³em w tym i zesz³ym, jestem w 2 etapie, a w tamtym roku zabrak³ mi 1 pkt do fina³u ;(
Ja w tamtym zatrzymalam sie na diecezjalnym. W tym roku jeszcze niewiem bo od tamtego czasu nie widzialam ksiedza choc kiepsko to widze bo byla wieksza konkurencja...
Gość
Jak chcesz odp. to napisz e-mail na prive.
juz mam i z punktow mi wyszlo kolo 45 teraz zalezy jak inni mieli
Gość
ja 50 ;/, ale I miejsce
Ostatnio edytowany przez Nomines (2009-01-10 11:18:55)